Dubbelt så många dödsfall i trafiken

15 personer har mist livet i trafiken på Costa del Sol i år. Det är nästan dubbelt så många jämfört med samma tid förra året, då det hade registrerats åtta dödsfall i trafiken. Utvecklingen är mycket oroande då myndigheterna de… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Europas kokainkung gripen i Marbella

En polisaktion i samarbete mellan Europol och spansk polis har precis lett till gripandet av en av Europas mest efterlysta brottslingar. Det handlar om en bulgarisk medborgare som i den spanska pressen kallas ”el señor de la cocaína” – kokainkungen.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Mijas får en ”silverkvast” för städning

Mijas får beröm för den goda renhållningen i kommunen. Mijas har tilldelats ”silverkvasten” för 2024 av Tekniska föreningen för avfallshantering och miljö (Ategrus), där både offentliga och privata aktörer från hela landet deltar. Priset, som tillkännagavs av kommunfullmäktige, uppmärksammar kommunens… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

”Mycket varmare” än normalt och hög risk för skogsbränder

Det spanska meteorologiska institutet (Aemet) har uppdaterat sina prognoser för Costa del Sol för de kommande tre månaderna och varnar för höga temperaturer och lite nederbörd. ”Sommaren kommer inte bara att bli varmare än normalt – den kommer att bli… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Momsen på baslivsmedel höjs 1 oktober

Efter ett regeringsbeslut i slutet av förra veckan skrev spansk press om att momsen på olivolja slopas i Spanien. Då informerades det att denna supermomsreducerande åtgärd skulle gälla till slutet av året. Under det kungliga dekretet som godkändes i tisdags… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.