Nytt bantningsmedel på apotekens hyllor

Det är fortfarande nästan omöjligt att få tag på Novo Nordisks framgångsrika bantningsmedel Ozempic på spanska apotek. Den stora eftersläpningen kan nu kompenseras av produkten Mounjaro som kommer att finnas på apotekshyllorna från och med måndagen den 1 juli. Det… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Grönt ljus för ny byggboom

Junta de Andalucías president, Juanma Moreno, uppmanar nu direkt kommunerna i Andalusien att utfärda många nya bygglov. Under sitt tal i det andalusiska parlamentet nyligen uppskattade Juanma Moreno att regionen har brist på tiotusentals hem. ”De senaste åren har det… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ny kontroll av buller på motorvägar i Marbella och Torremolinos

Världshälsoorganisationen (WHO) klassificerar buller som all bullerförorening över 65 dB på dagen och 55 dB på natten, i såväl skolor som på sjukhus eller andra känsliga platser. Trafiken på vägarna står för 80 procent av allt överskottsbuller i tätorter, och… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Hotell- och restaurangrester ska mätta 40 000 invånare

”Málaga går inte ut i datum” heter ett nytt program som Málagas provinsstyrelse har skapat för att säkerställa att överskottsmat i provinsen inte går till spillo, utan i stället ska delas ut till upp till 40 000 utsatta invånare. I… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Mercedes-Benz + Málaga = sant

Mercedes-Benz öppnar ett nytt kontor i Málaga. Det blir ett teknologinav, som alltså specialiserar sig på tekniska tjänster. Det nya kontoret öppnar på Calle Larios 4 torsdagen den 4 juli. Det kommer att sysselsätta 60 personer, de flesta lokalt anställda,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.