Stor protest mot turistlägenheter

Det har hållits stora protester i Barcelona och Kanarieöarna. Nu har det också protesterats på Costa del Sol. I lördags mötte över 15 000 missnöjda medborgare upp för att protestera mot det växande antalet turistbostäder i Málaga – och bristen… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Costa del Sol går mot nytt turistrekord

Sommaren 2023 var fantastisk – 2024 kan bli ännu bättre. Det råder stor optimism inom turistsektorn på Costa del Sol. Det ses nämligen tydliga tecken på att toppensiffrorna från förra året kan överträffas. ”Mycket pekar på att vi går mot… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Fiesta Marbella – festival i 5 dagar

Under andra veckan i augusti blir det musik- och dansfestival i Marbella, och vill du vara med är det dags att säkra dig din biljett! Fiesta Marbella är en fem dagar lång festival på Marbella Arena, i Puerto Banús, med… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ny ägarorganisation för bostadskomplex på Costa del Sol

En grupp bostadsägare har bildat en ny intresseorganisation för att försvara bostadsägares rättigheter om de drabbas av problem med fullmakter och röster liksom för husägare som drabbats av ombudsröstning eller andra problem i bostadskomplex och urbanisationer. Elisa Álvarez, som är… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Historisk satsning för att garantera dricksvatten på Costa del Sol

Torkan har fått kommunförbundet för västra Costa del Sol att lansera ett historiskt investeringspaket genom vattenbolaget Acosol, för att tillgängliggöra mer dricksvatten till den ständigt växande befolkningen. Investeringsplanen på 348,6 miljoner euro kommer att presenteras för godkännande vid förbundets nästa… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.