På dessa stränder är rökning och vaping förbjudet

Spanien har 3 500 stränder fördelade på nästan 8 000 km kustlinje, och i sommar kommer minst 20 procent av dessa strandområden att vara officiellt rökfria. För första gången har landet fler än 700 rökfria stränder, eftersom allt fler kommuner… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Första träningen i den nya idrottsstaden

Spelarna i Málaga Club de Fútbol har i veckan haft sin första officiella träning på klubbens nya träningsanläggning. På grund av ekonomiska problem, komplicerade licensiering och en stämningsansökan från en miljögrupp har planerna och bygget stått stilla i två decennier,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Snart börjar bygget av ett nytt shoppingcenter

Utvecklingen i området runt Plaza Mayor fortsätter med oförminskad styrka. Nu har Málaga kommun precis gett grönt ljus till bygget av ytterligare ett shoppingcenter på marken mellan Málaga och Torremolinos. Det blir inget stort shoppingcenter, men det blir i gengäld… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Hyrespriserna i Málaga slår nya rekord – igen

Hyrespriserna i Málaga stad slog återigen ett nytt rekord. Enligt de senaste siffrorna från onlineplattformen Fotocasa ligger genomsnittshyran för en lägenhet på 80 m2 i provinshuvudstaden på 1 195 euro i månaden. Detta är det sjätte högsta hyrespriset i landet,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Stor naturbrand i Marbella

En stor naturbrand bröt under måndagseftermiddagen ut i området Nagüeles, Marbella. Det var vid 17.15-tiden som branden började. Både brandkåren från Marbella och från provinskonsortiet var på plats och samarbetade med Infoca (den andalusiska skogsbrandsläckningstjänsten). Inte färre än 100 brandmän… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.