Stor framgång för alkoholfri öl

Det dricks alkoholfri öl som aldrig förr. Analysinstitutet Circana drar slutsatsen att 14 procent av bryggeriernas omsättning i dag kommer från just alkoholfri öl. Det är en ökning med 10 procent på bara ett år. ”Det har skett en betydande… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Kanske införs det en ny rabatt på betalmotorvägen

Det spanska transportministeriet bekräftar nu att det arbetas flitigt med att införa en betydande rabatt för vanliga förare på den avgiftsbelagda motorvägen AP-7 mellan Fuengirola och Estepona. Initiativet kommer i spåren av det stora trycket från kommunerna på Costa del… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nytt sysselsättningsrekord på Costa del Sol

Det skapas nya arbetstillfällen som aldrig förr på Costa del Sol. Under årets andra kvartal skapades 50 400 nya jobb på kusten. Det är fler än någonsin. De många nya jobben har fört ner arbetslösheten till 12,6 procent i Málagaprovinsen.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Segelbåt sjönk efter ”möte” med späckhuggare

En brittiskregistrerad segelbåt sjönk i vattnen mellan Tarifa och Barbate i Cádizprovinsen efter ett ”möte” med en flock späckhuggare. Enligt den spanska kustbevakningen och sjöräddningen mobiliserades en räddningsbåt efter att de fått en varning om ett fartyg i nöd. De… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Marbella vill ha gratis kollektivtrafik mellan kommuner

Under den senaste plenarsessionen godkände Marbellas kommunfullmäktige en begäran till Junta de Andalucía om gratis busskort för kollektivtrafik som förbinder kommunen med närliggande platser. Förslaget, som har presenterats av PSOE och får stöd av PP och OSP men motstånd från… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.