7-åring omkom i vattenskoterolycka

En 7-åring pojke dog förra veckan på Costa del Sol efter att ha varit inblandad i en olycka med en vattenskoter. Olyckan inträffade vid 19.30-tiden på torsdagen vid stranden Pinillo i Marbella kommun. Enligt information till pressen var den minderårige… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Hälsovarning: Nästan 800 värmerelaterade dödsfall i Spanien i juli

Enligt siffror från Hälsoinstitutet Carlos III kan 771 av dödsfallen i Spanien i juli hänföras till värmen. 22–28 juli var den överlägset värsta veckan, med 337 värmerelaterade dödsfall registrerade, medan det de tre sista dagarna i juli registrerades 246 dödsfall… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

BBVA Research: ”Huspriserna stiger 5 procent innan årsskiftet”

Framtidsperspektiven från den spanska storbanken BBVA är glasklara. ”Huspriserna kommer att stiga med 5 procent innan årets slut – och ytterligare 4,7 procent under 2025. I särskilt eftertraktade områden kommer priserna sannolikt att stiga ännu mer”, skriver bankens analysavdelning, BBVA… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Rekordhöga nattemperaturer

De senaste dagarna har det varit mycket varmt – speciellt på nätterna. Nästan längs hela Costa del Sol registrerades nattemperaturer på över 30 grader. I Málaga stad nåddes till och med värmerekord natten till lördagen, då temperaturen kl. 02.00 uppmättes… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Tre döda och fyra skadade i brutal trafikolycka

”Det är en av de mest chockerande olyckorna som brandkårens konsortium vid provinsstyrelsen har deltagit i”, har ansvarig ställföreträdare Manuel Marmolejo uppgett till nyhetstidningen SUR. Det var vid 14-tiden i lördags som två fordon, en vit skåpbil och en Jaguar,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.