Nybyggen släpar efter betydligt

Efterfrågan på nybyggda bostäder är enorm, men byggbranschen hinner inte med. Ett av de största hjulen i den lokala ekonomin har nu en eftersläpning på 50 000 anställda. Detta meddelar ordföranden för föreningen för Málagaprovinsens byggföretag (ACP). ”Vi saknar arbetskraft… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Padel i världsklass med Marbella Master 2024

På fredag, den 9 augusti, ljuder startskottet för den internationella världstouren A1 Padel Marbella Master 2024, som fram till den 18 augusti bjuder på padel i världsklass. Platsen för padelmästerskapet, där huvudpersonerna inom världspadel möts, erkändes förra året som den… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nästan allt utsålt på La Rosaleda

Det råder fotbollsfeber i Málaga. Hittills har 25 800 fans antingen förnyat eller köpt ett nytt säsongskort inför Málaga C.F:s debut i division 2 om knappt två veckor. Klubben är därmed mycket nära att kvittera sitt rekord från säsongen 2012-2013,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Fuengirola har dubbelt så högt turisttryck som Málaga

Fuengirolas borgmästare, Ana Mula, och stadsbyggnadsrådgivaren, Rocío Arriaga, har tillkännagett resultaten av en diagnostisk rapport om förekomsten av turistboende i kommunen. Slutsatserna av inrapporterade visar att Fuengirola är en av de städer i Andalusiens som har allra högst turistinkvarteringstryck. Faktum… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Infart från norr minskar trafiken till flygplatsen med 50 %

Det är snart 20 år sedan myndigheterna beordrade en utredning första gången, men det är först nu som ser det äntligen ut som att arbetet med den norra infarten till Málaga flygplats kommer att påbörjas. Projektet har precis avslutat miljösamrådsfasen… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.