750 euro i böter för tvätt i dryckesfontäner i Málaga

Kommunfullmäktige i Málaga påminner befolkningen om att de 329 offentliga dryckesfontänerna som finns installerade i kommunen endast är avsedda att användas för att just drickas ifrån. De specificerar att det är strängt förbjudet att använda fontänerna för personlig hygien eller… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

88 färjor till Nordafrika på en dag

I lördags korsade nästan 40 000 passagerare Gibraltarsund från Algeciras och Tarifa på det spanska fastlandet till Nordafrika. De två hamnarna registrerade totalt 88 färjeavgångar till de nordafrikanska hamnarna Ceuta och Tanger. Cirka 37 431 passagerare och 9 566 fordon… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Städning släpar i Torremolinos

Återigen är det problem med den offentliga städningen i Torremolinos. Därför aktiverar nu kommunfullmäktige en plan för att säkerställa renare gator, parker och stränder i kommunen under sommaren. Kommunen har bland annat sett till att det finns sex nya högtryckstvättar,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Utbredda protester mot åsne-taxi i Mijas

Återigen hörs det höga protester mot åsne-taxi i Mijas Pueblo. Protesterna har uppstått efter att två åsnor kollapsat den senaste veckan, troligtvis på grund av värmen. De två händelserna filmades av förbipasserande, varefter klippen har florerat intensivt på sociala medier.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Kulturfredagar i Mijas hela augusti

Med start den 9 augusti börjar Mijas med kultur- och fritidsevenemang under titeln ”Veraneando” (att tillbringa sommaren). Det är fyra olika evenemang: Det första evenemanget hålls nu på fredag den 9 augusti. Det blir framförande med monologer av Jacob Torres… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.