Nytt pariserhjul i Estepona

Estepona har fått en ny turistattraktion. Fram till den 29 september kan alla njuta av utsikten över staden och stora delar av kusten från ett 40 meter högt pariserhjul, som kommunen har installerat vid havet. ”Det är en ny attraktion… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Stor kritik mot polis och regering efter att Puigdemont lyckats fly, igen

Det var i torsdags som den tidigare katalanska presidenten Carles Puigdemont, i samband med valet av Salvador Illa till ny president för den katalanska regeringen, gjorde ett offentligt framträdande utanför parlamentet i Barcelona – en händelse som har skapat upprörda… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Provinsrådet avsätter 6 miljoner euro för att motarbeta torkan

Kustens två viktigaste vattenreservoarer har mer vatten för tillfället jämfört med samma tid förra året, men det är långt ifrån fallet för provinshuvudstadens reservoarer vid Guadalhorceflodens utlopp. ”Just nu har vi tillräckligt med vatten, […] men det garanterar inte att… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Städer i Málaga på randen av kollaps p.g.a. turister

Varje år översvämmas allt fler destinationer i Málagaprovinsen av besökare och turister som inte bara sätter press på hotell och stränder, utan även på kommunernas infrastruktur och resurser. Nätportalen Holidu, som är specialiserad på semesteruthyrning, har nyligen gjort en omfattande… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Forbes ger toppbetyg till Costa del Sol

Costa del Sol har tilldelats många rosor, och nu ytterligare en. Den här gången kommer den från den amerikanska tidningen Forbes, som inkluderar Costa del Sol på sin topp 3 över världens bästa platser att gå i pension. Den världsberömda… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.