Take away-konceptet blomstrar på Costa del Sol

Trots sol, sommar, trängsel på gator och restauranger så beställs en oerhörd mängd take away-mat de här veckorna. Företaget Glovo, som är specialiserat på take away-leveranser, redovisar en ökning med 40 procent jämfört med förra sommaren. Speciellt i Fuengirola och… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Stor minskning i avokado- och mangoskörden

Årets skörd av avokado och mango kommer att bli en katastrof – igen. Trots investeringar och en stor mängd återvunnet vatten, fortsätter jordbruket på Costa del Sol att lida av torkan. Situationen är speciellt svår i Axarquía. Nästa månad börjar… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ny värmevarning: terral och 40 grader varmt

Det spanska meteorologiska institutet (Aemet) bekräftade redan under söndagen att de höga temperaturerna nu återvänder. För tisdagen den 13 augusti har Aemet aktiverat en gul varning i Málaga mellan kl. 13 och 21, med maxtemperaturer på 38 grader på hela… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

450 000 € för en minilägenhet i östra Málaga

Bygget av nya lyxiga fastigheter på Málaga stads östra kust bara fortsätter. Det liknar nästan situationen när borgarna köpte upp mark i detta område på 1800- och 1900-talen. Förutom pågående lyxprojekt är håller nu ett nytt och unikt projekt på… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Inget lösning i sikte för busstrejken i Fuengirola

Det var i mitten av mars som de kommunala busschaufförerna (cirka 50 personer) i Fuengirola gick ut i strejk, bland annat på grund av missnöje med stora löneskillnader bland personalen. Det resulterade i en parallell förhandling mellan företaget UTE Urbano… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.