Arabisk marknad 29 augusti–1 september

Ett år har gått sedan sist och nu återvänder den populära marknaden – den arabiska souken, eller Zoco Árabe på spanska. Det är Benalmádena Pueblo som står värd för den arabiska marknaden mellan torsdagen den 29 augusti och söndagen den 1 september,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Skrämmande klimatrapport från NASA

Flera områden i Andalusien kommer att bli obeboeliga från år 2050 på grund av höga temperaturer. Det är slutsatsen från den amerikanska rymdadministrationen NASA. I sin senaste rapport drar NASA slutsatsen att temperaturen i Andalusien kommer att överstiga 35 grader… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nytt liv i Isabel Pantojas övergivna restaurang

Det var rikligt om glamour, god mat och god atmosfär på restaurangen ”Cantora” i början av 00-talet. Många fans och nyfikna människor från hela Andalusien vallfärdade till det som då var Isabel Pantojas nya restaurang i Fuengirola. Den mycket kända… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Elskotrar orsakar ett ökande antal hjärnskador i Málaga

Olyckor till följd av användning av elskotrar har för länge sedan överträffat antalet cykelolyckor och elskoterolyckorna i Málagaprovinsen har ökat till den grad att sjukvårdspersonal kallar det för en ”riktig epidemi”. Dr. Guillermo Ibáñez Botella, som är chef för neurokirurgi… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

40 % av Andalusiens utlänningar bor i Málaga

Málagaprovinsen, som är den viktigaste motorn i den andalusiska ekonomin, stärker sin plats som ledande i regionen när det kommer till antalet utländska invånare samt antalet utlänningar som arbetar i provinsen. Enligt en ny rapport som Observatorio Argos har gjort… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.