Ny gångbro förbinder Fuengirola och Benalmádena

Fuengirola och Benalmádena förenas – i sanden. Denna vecka göra det sista arbetet för att förbinda de två kuststäderna vid havet. Det handlar om en 15 meter lång träbro som leder över flodfåran i Carvajalområdet mellan de två kommunerna, så… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Enorm bankfusion på gång

Kanske blue set tredje gången gillt. Efter två misslyckade försök är de två spanska storbankerna, BBVA och Banco Sabadell, nu mycket nära en sammanslagning. Planerna har till och med godkänts av Europeiska centralbanken, så nu är det bara den spanska… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

50 privatflyg per dag till Málaga

Sommaren har noterat rekordhög trafik på Málagas flygplats, och det gäller inte bara vanliga passagerarplan. Nästan 50 privatplan har landat och lyft från flygplatsen varje dag under sommaren. I juni registrerades 1 463 privata flygoperationer på flygplatsen. Det handlar om… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Färre tropiska nätter men varm höst att vänta

Förra veckan fick Costa del Sol äntligen uppleva ett par svalare nätter, med natttemperaturer som sjönk under 20 grader (gränsen för tropiska nätter). Enligt det spanska meteorologiska institutet (Aemet) sjönk natttemperaturerna i Málaga till 18,6 grader kl. 05.20, jämfört med… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Strejk på bilbesiktningarna ITV

Fackförbunden CC OO och UGT har utlyst strejk vid alla bilbesiktningsstationer (ITV) i hela Andalusien. I Málagaprovinsen omfattar det nio ITV-stationer med över 300 anställda och strejken kommer att påverka fler än 33 000 besiktningstillfällen. Strejken är planerad till dagarna… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.