Fler husdjur än barn

Antalet barn som föds sjunker. Antalet husdjur i hushållen ökar. Det har nu blivit så populärt att ha husdjur på Costa del Sol att antalet husdjur överstiger antalet barn i åldersgruppen 0–16 år, och det med råge. De officiella siffrorna… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Fler direktflyg till USA

Det amerikanska intresset för Costa del Sol har nu vuxit till att bli så stort att flygbolaget United Airlines utökar sina flygningar till Málaga. Till en början kommer flygbolaget att utöka sina dagliga direktavgångar mellan Newarks flygplats i New York… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málaga har endast vatten för 10 månader

Nu när vi närmar oss slutet av sommaren har ett en alarmerande situation uppmärksammats: vattenreservoarerna i Málagaprovinsen har bara vattenreserver för tio månader. Kapaciteten i vattenreservoarerna har sjunkit fyra månader i rad (sedan 13 maj) och är nu nere på… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Spanska trafikverket planerar en lägre promillegräns

De spanska myndigheterna överväger nu att sänka promillegränsen för fordonsförare för att minska antalet dödsolyckor på de spanska vägarna. Landets inrikesminister, Fernando Grande-Marlaska, har nyligen meddelat att man planerar att sänka gränsen från dagens tillåtna 0,5 gram alkohol per liter… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Hyran för studentbostad i Málaga nu 1 000 euro

Kostnaderna för en universitetsexamen fortsätter att öka i Málaga, och en stor utgift för studenter är boendekostnaden. Det studenter letar efter är alternativ som kombinerar bekvämlighet och prisvärdhet. I dag kostar hyran för en studentbostad i något av de över… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.