Färre skilsmässor på Costa del Sol

2 582 gifta par på Costa del Sol beslutade sig för skilsmässa förra året. Det är en minskning med 15,6 procent jämfört med 2022, då 3 061 par valde att gå skilda vägar. Detta är de senaste siffrorna från det… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nytt lyxigt bostadsområde i Málaga

Málaga kommun har nu definitivt gett grönt ljus för byggandet av 285 lyxvillor i området Pinares de San Antón, som ligger i skogs- och bergsområdet strax öster om staden. Projektet har under ett antal år skapat en stor politisk debatt… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Svalare temperaturer och kanske regnskurar

Svalare temperaturer och regnskurar är på väg mot Málaga och Costa del Sol den här veckan från onsdag, meddelar det spanska meteorologiska institutet (Aemet). Maxtemperaturerna förväntas ligga upp till 3 grader lägre än normalt för årstiden och inte överstiga 25… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Andalusien får ny bostadslag 2025

Presidenten för regionalregeringen Junta de Andalucía, Juanma Moreno, har meddelat godkännandet av den nya andalusiska bostadslagen som kommer att träda i kraft under första halvåret 2025. Juanma Moreno har specificerat att förvaltningarna måste anstränga sig för att minska obalansen mellan… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nästan 2 miljarder euro i internationella turistintäkter

Turistsektorn i Málagaprovinsen avslutade augusti med många historiska rekord: antalet flygresenärer, antalet anställda inom besöksnäringen och turisternas genomsnittliga konsumtion. Det gäller även fakturering för internationell turism i regionen, som den andalusiska regeringen precis har uppskattat till närmare 2 miljarder euro.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.