Nytt kulturcentrum i Mijas Pueblo

Kommunfullmäktige i Mijas ska renovera en av byns äldsta byggnader och även bygga ut för att skapa ett nytt kulturcenter. Byggnaden som det handlar om är ”La Puente” på Calle Coín i den gamla stadsdelen, som har stått övergiven minst… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Costa del Sols arbetsmarknad översvämmas av nya utlänningar

10 000 nya utländska löntagare har slagit sig ner på Costa del Sol – på bara ett år. Således är nästan 115 000 utlänningar för närvarande registrerade på arbetsmarknaden i Málagaprovinsen. Det är en fördubbling under de senaste tio åren och… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Feria de San Miguel i Torremolinos

Nu blir det fest i Torremolinos. 25 till 29 september firar Torremolinos sin traditionella feria och det blir aktiviteter för alla, stora som små, dag som natt. Firandet tjuvstartar redan tisdagen den 24 september, när föreningen för stadens handlare och… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málaga – 26 000 färre fordon och 11 miljoner euro i böter

Verkställandet av den nya lågutsläppszonen (ZBE) i Málaga stad är i slutfasen. ZBE i provinshuvudstaden kommer att träda i kraft i höst, men inga böter kommer att utfärdas under det första ”nådåret”. Enligt siffror från en färsk undersökning kommer 206… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Spaniens bästa murare är från Málagaprovinsen

Äntligen är det goda nyheter för dem som ska påbörja ett byggprojekt på Costa del Sol: Spaniens bästa murare är från Málagaprovinsen, åtminstone i år. Málagalaget, som består av mästarmuraren Javier Vargas och assistenten Manuel Fuentes, vann den 57:e upplagan… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.