Rafa Nadal kommer till Málaga

Det var en stor triumf när Málaga ytterligare en gång utsågs till värd för finalmatchen i Davis Cup. För bara någon dag sedan blev triumfen ännu större, när det meddelades att ingen mindre än själva Rafael Nadal återvänder till det… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Brandrök från i Portugal drar in över Málaga

De senaste dagarna har himlen över Málaga och Costa del Sol varit mörkare än vanligt och luften har varit disig. Denna gång handlar det inte om calima, utan i stället bär luften rök från mark- och skogsbränderna som härjar i… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Kapaciteten i Marbellas avsaltningsanläggning fördubblas

Det görs stora investeringar samtidigt som det arbetas ihärdigt för att maximera kapaciteten i avsaltningsanläggningen i Marbella. Tidigare i veckan meddelade Ramón Fernández-Pacheco från Junta de Andalucía att det nu är möjligt att fördubbla produktiviteten, så att det kan produceras… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

”Brad Pitt” svindlar 325 000 euro från kvinnor

Personerna som har anklagats för att ha utgett sig för att vara Brad Pitt, och som lurat två kvinnor på totalt 325 000 euro, har nu gripits i Málaga. Det har visat sig att cyberbrottslingarna tog kontakt med sina offer… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

4,41 miljoner turister med 15 miljoner övernattningar

Ökningen av turismen från utlandet gör att hotellen i Málaga fortsätter att registrera historiskt högt antal gäster och övernattningar. Enligt färska siffror publicerade av det spanska statistiska institutet (INE) registrerades det inte färre än totalt 4,41 miljoner turister och 15,48… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.