Körfält på A-7 i höjd med Torremolinos kommer att vara avstängt

Ett av körfälten på motorvägen A-7 i höjd med Torremolinos kommer att stängas av i två månader på grund av vägarbeten. Trafiken på den aktuella sträckan kommer att påverkas från och med kl. 08.00 måndagen den 30 september till torsdagen… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Marenostrum genererade 50 miljoner under årets säsong

Enligt de första uppskattningarna har Fuengirolas populära konsertarena Marenostrum under årets säsong uppnått en ekonomisk avkastning på ca 50 miljoner euro för staden, skapat 1 700 arbetstillfällen och nått ut till inte färre än 100 miljoner genom sin kommunikations- och… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Google finansierar utbildning i cybersäkerhet i Málaga

Google.org, det multinationella teknikföretagets filantropiska del, har bland alla universitet i Spanien valt ut just Málagas universitet (UMA) för att erbjuda sina seminarier i cybersäkerhet. Programmet kommer att ge gratis utbildning och praktik i cybersäkerhet till minst 200 studenter från… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Exkung Juan Carlos publicerar sina memoarer

Han har nästan levt i skym undan sedan han bosatte sig i Förenade arabemiraten 2020 till följd av ett korruptionsfall, men i januari kommer Spaniens exkung att publicera sina memoarer. Boken kommer att vara på 500 sidor och Juan Carlos… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Marbellas förre borgmästare avliden

Efter flera års allvarlig sjukdom har nu Julián Muñoz avlidit i lugn och ro. Hans 76 år långa liv var dock allt annat än lugnt. På 1970-talet gifte sig den förre borgmästaren med Mayte Zaldívar, som han drev en restaurang… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.