Senda Litoral ska nu förbinda La Cala och Fuengirola

Nu ska sträckan av Senda Litoral mellan La Cala och Fuengirola byggas. Det nya projektet är uppdelat i två delar, där den första omfattar sträckan från Plaza del Torreón de La Cala till restaurangen El Sheriff, och den andra från… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Gåtan löst – Columbus ligger begravd i Sevilla

Det råder nu inte längre någon tvekan om huruvida de omtvistade benresterna som ligger begravda i katedralen i Sevilla tillhör Christofer Columbus (eller Cristóbal Colón som han kallas på spanska). Kriminaltekniska utredare från universitetet i Granada, ledda av professor José… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Bästa tennisspelaren i Spaniens historia lägger racketen på hyllan

Efter att ha varit aktiv i mer än 20 år på högsta nivå har Rafa Nadal, den största spanska tennisspelaren i historien, meddelat att han går i pension från professionell tennis. Genom en känslosam videohälsning på nästan fem minuter på… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Antonio Banderas redo med ny musikal

Den spanska multikonstnären är just nu mycket upptagen på sin teater i Málaga stad. Den 17 oktober är det nämligen premiär för hans nya musikal ”Gypsy” på Teatro Soho. Antonio Banderas lovar att musikalen kommer att ha hans personliga och… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Stor brist på arbetskraft i Marbella

Perspektiven för 2025 är goda men bristen på arbetskraft kan få den förestående tillväxten att backa flera steg. Situationen ser likadan ut på hela Costa del Sol, men det är särskilt i Marbella som det råder stor brist på arbetskraft.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.