Från 1 september NY FREKVENS Radio Mijas FM 107,7

RADIO SOLYMAR:s svenska team önskar lyssnarna välkomna tillbaka efter sommarledigheten på vår nya frekvens FM 107,7. Efter 20 års verksamhet har radiostationen Onda Cero beslutat lägga ner sina utländska sändningar. Det betyder inte att det är slut med att lyssna på dansk och svensk lokalradio på Costa del sol.

RADIO SOLYMAR har istället ingått ett samarbete med den lokala radio- och TV-stationen Radio Mijas och vi kommer i fortsättningen att sända på FM 107,7

Våra sändningar kan också höras på internet antingen direkt kl 15.00 eller när det passar lyssnarna – till och med hela den senaste veckans sändningar. Programmet kan lyssnas till både på hemsidan www.radiosolymar.es på datorn eller via den nya smarta internetradion som kommer att säljas på Radio Solymars kontor i Centro Idea.

Med internetradio kan du lyssna på SR och hitta dina lokalradiostationer i Sverige eller på Radio Solymar oavsett var du befinner dig. Enda kravet är att du har ADSL-internetförbindelse.

På vår hemsida kan du också hitta artiklar och spanska nyheter på svenska uppdaterade varje dag klockan 14.00.

Undrar du över något så kontakta Radio Solymars svenska studiovärdar Anna Billquist och Anna Berntsson på 952 666 575.

Av Radio Solymar

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.