Kombinationsringar från Spinning Jewelry

Kombinationsringar från Spinning Jewelry

Kreativt och originellt, är nyckelorden som betecknar Spinning Jewelry. Spinning Jewelry är en spännande serie ringar ifrån Danmark som ger kvinnor möjligheter att designa sina egna ringar, så de inte behöver kompromissa med sin egen personliga stil. Med Spinning Jewelry kan man sätta samman, ”designa och redesigna” sina ringar, allt efter nya trender, humör, personlighet och anledning.
Dagens smyckesindustri rör sig mer och mer i riktning mot modevärlden, men vi vill fortfarande gärna ha tidlös klassisk design, samtidigt som vi drivs av lusten att skilja oss från mängden och understryka vår personlighet och stil. Detta har den danske guldsmeden och designern Lina Mørk mött med sina kombinationsringar. 2003 kom de första kombinationsringarna på marknaden och efter det har de blivit så populära att de nu också säljs på den internationella marknaden.

Genom att kombinera klassisk smyckesdesign och modesmycken har Spinning Jewelry på rekordtid blivit ledande på marknaden inom konceptet "samlarsmycken".
Alla ringarna är framställda av sterlingsilver med detaljer i halvädelsten, diamanter, pärlor och 14 karats guld. Dessutom bjuder kollektionen på ett urval av guldringar i 8 karat. Alla ringarna har genomgått inte mindre än 17 processer för att säkerställa den goda kvaliteten och hållbarheten.
Ringarna tillverkas i sex fasta storlekar från XXS till XL och finns i en mängd olika färger.
Spinning Jewelry är en serie som hela tiden experimenterar med nya ytor, färger och former. Kollektionen som består av mer än 100 unika ringar, utökas regelbundet med nya designer.

Diamanter är en kvinnas bästa vän
Och därför har Spinning Jewelry också en kollektion bestående av 10 ringar med diamanter på 0.03 karat. De kan naturligtvis kombineras med Spinning Jewelrys övriga kollektion.

Hösten 2009
Höstens nya kollektion bjuder på sprudlande färger, markanta och geometriska detaljer, hjärtan, stjärnor, blommor och fullt med energi. Men det finns också en mer klassisk och romantisk kollektion med spetsar och filigran med detaljer i färgerna svart, champagne och grönt. Och så är det naturligtvis fritt för var och en att själv kombinera som man själv har lust till.

Om Spinning Jewelry
Den kreativa och dynamiska duon bestående av guldsmeden och desigern Lina Mørk och företagaren Hans Henrik Nygaard, har arbetat tillsammans i mer än 10 år och har lanserat flera smyckeskollektioner under namnet Unika Design. Hans Henrik Nygaard startade Unika Design för över 20 år sedan i en enkel källarlokal i Århus, men det var först 2003 som Lina Mørks kombinationsringar blev framställda. Källarlokalen i Århus utgör i dag basen för Spinning Jewelry.

Spinning Jewelrys ringar kan köpas hos Vitamina i Centro Idea.

Av Anni Dahms, Anni’s Vitalshop

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.