Farväl till fett och celluliter med Lipomassage

Farväl till fett och celluliter med Lipomassage

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Lipomassage är den enda franska tekniken som är patenterad världen över för att bekämpa celluliter och minska mängden av kroppsfett. Det är en behandling som utförs med hjälp av speciellt framtagna rullar. Roll In är för att slimma, Roll Up för att forma och Roll Out är för att återställa hudens elasticitet.
"Tack vare detta system där man kombinerar ett kraftigt sug med de förutnämnda rullarna kan vi ta bort giftämnen och förstoppningar i kärl- och lymfsystemet", upplyser Yolanda från Centro Omega i Fuengirola. "Samtidigt sätter behandlingen igång en naturlig process där man urskiljer vätskor och giftämnen, och det betyder att man reducerar kroppens omfång avsevärt och avlägsnar apelsinhuden."
För att uppnå det förväntade resultatet är det nödvändigt med mellan 12 till 20 behandlingar. De bör ske 2-3 gånger per vecka och varje behandling varar i ca 45 minuter. För att inte skada huden används en kroppsstrumpa som täcker hela kroppen. Lipomassage är både för män och kvinnor
"Det är utan tvivel den bästa behandlingen för att reducera celluliter och kroppsomfånget", lovar Yolanda, som har följande erbjudande:

I Centro Omega vill vi hjälpa dig att känna dig i bättre form.
Därför lanserar vi ett erbjudande: köp åtta behandlingar så ger vi dig två gratis.

Ring till 952 592 008.

Av Centro Omega

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco