En Sueco och Restaurang Roca Tranquila inbjuder till unik matlagningskurs för glada amatörer

En Sueco och Restaurang Roca Tranquila inbjuder till unik matlagningskurs för glada amatörer

1-dags kurs i finare matlagning på den ***** kockskolan på Roca Tranquila

Är du intresserad av matlagning eller älskar du bara god mat? Matlagningskursen är för dig som har lust att skapa finare mat i sköna omgivningar på exklusiva Restaurang Roca Tranquila, vars kök är modernt och innovativt, men har sina rötter i det klassiska spanska köket. Rätterna är alltid baserade på färska råvaror av hög kvalitet och kommer framför allt ifrån producenter i Andalusien och området runt Medelhavet.

Under kockens kunniga vägledning tillbereder du en utsökt trerättersmeny. Kursen är också för dig som önskar få ny inspiration i matlagningen, för dig som gärna vill leva sundare och önskar sig mer kunskap om näringslära och för dig som bara vill uppleva några roliga timmar i köket ihop med andra.

Ta med en god väninna, hela familjen, vinklubben, bridgeklubben, grabbarna från golfbanan eller tennis teamet – alla är välkomna till en trevlig, lärorik och annorlunda upplevelse!


Program:

Kl. 10:00: Ankomst och välkomstkaffe. Vår kock förklarar menyn och tillagningen av råvarorna.
Kl. 10.15 till 13.00: Vi arbetar i köket, lär oss smaksammansättningar och tillagar rätterna. Presentationen på tallriken är viktig och vi ser på både placering av de enskilda ingredienserna samt färgsammansättningen så presentationen blir så stilig och aptitretande som möjligt.
Kl. 13:30: Lunch – vi avslutar självklart med att äta den goda maten vi har gjort tillsammans. Det blir skojigt, lärorikt och välsmakande!

Deltagarantal: 15 till 20 personer

Pris per deltagare: 45 euro

Drycker kan köpas till fördelaktiga priser.

Kurserna arrangeras på tisdagar kl. 10.00 den 17 och 24 november samt den 1 och 15 december 2009 på
Restaurang Roca Tranquila
Urb. Torreblanca del Sol
C/Tórtola 9
29640 Fuengirola

Anmälan senast en vecka före vald kursdag till Restaurang Roca Tranquila på tel 952 19 60 67 eller till En Sueco på tel 952 58 15 53.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.