Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Är du trött på makeup som inte håller hela dagen?, läs då det här.
Många av mina kunder på kliniken beklagar sig ofta över problem med att få sin ögonmakeup att hålla en hel dag.
Den bästa lösningen på problemet är att få inpigmenterat en semipermanent eyeliner som sitter perfekt 24 timmar om dygnet.

Permanent makeup är en form av tatuering, men färgen läggs inte så djupt och den urskiljs av kroppen efter en period på 2- 4 år. Färgerna är testade och det är omöjligt att reagera allergiskt på produkten, det vill säga att även de mest allergiska kan göra permanent makeup. Kvinnor som använder kontaktlinser eller glasögon har speciellt en stor fördel av få gjort en eyeliner, som inte kan smeta ut eller rinna.

Man kan få gjort eyeliner, ögonbryn och läppkant och färgurvalet är mycket varierande. Eyeliner kan göras både under och över ögat och i olika former och intensitet. Naturliga ögonbryn som har för lite hår eller som är helt borta kan göras vackra och naturliga igen med inpigmentering av färg.
Med åldern upplever de flesta kvinnor att deras läppar ser mindre ut och har blivit färglösa. Detta beror hormonförändringar i kroppen och att cellbildningen inte längre är optimal. Med denna permanenta teknik kan den ursprungliga läppkanten dras ihop igen och själva läppen kan få något av sin färg tillbaka med skuggpåläggning.

Behandlingen med Goldeneye permanent makeup sker under lokalbedövning med kräm och är därför inte obehaglig.
Behandlingen tar ungefär 2 timmar och en kontroll några veckor efter rekommenderas för att få ett perfekt och hållbart resultat.

Har du önskemål om en enkel och naturlig makeup varje dag, så ring och få en pratstund eller boka en tid för en konsultation på tel. 610 716 048. En permanent makeup-behandling är en populär julklappsidé så kom ihåg att vi har vackra presentkort som julklapp.

Av kosmetolog och linergist Nana Norrbom

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco