Beauté Pacifique, mycket mer än antirynkbehandling

Beauté Pacifique, mycket mer än antirynkbehandling

Även om solen är den största källan till D-vitamin har vi ändå de senaste 10 åren blivit uppmanade att skydda oss mot den genom att använda krämer med hög solfaktor, parasoller, speciellt UV-skyddande kläder etc för att förebygga hudcancer. Men genom att överbeskydda sig mot solen eller om man inte kommer ut i solen tillräckligt mycket riskerar man att inte få tillräckligt med D-vitamin. Brist på D-vitamin är, genom undersökningar, bevisat att stå i direkt förbindelse till flera olika och allvarliga cancersjukdomar, sockersjuka, skleros och benskörhet.
Några av Amerikas ledande forskare har bevisat, med hjälp av undersökningar och forskning, att D-vitaminbrist utgör en ännu större risk för att få cancer än själva solen. I en av undersökningarna följde forskarna 1 200 kvinnor under 4 år som regelmässigt tog ett tillskott av D-vitaminer. Resultatet var att vid regelbundet tillskott av D-vitaminer reducerades risken för att utveckla cancer med hela 60%.
Beauté Pacifique hart utvecklat en kräm så att man fortfarande kan skydda sig mot solen och samtidigt få tillräckligt med D-vitamin. Krämen kallas D-Force och tillför D-vitamin till huden i rikliga mängder. Då D-vitamin upptas bäst genom huden är krämen en naturlig väg att tillföra kroppen D-vitamin på. D-Force innehåller dessutom 3 olika A-vitaminer som verkar mot åldersförändringar över hela kroppen. D-Force används morgon och kväll efter behov och anvisning och kan fås både som bodylotion och ansiktskräm.

Barneksem, inte bara för barn

Några människor föds med extremt torr hud vilket gör huden irriterad och kliande, även kallat barneksem. Namnet är missvisande för barneksem är inte bara förbehållet barn. Ett liv med eksem kan utöver irritation och klåda ge andra sociala störningar så som diskriminering och social utstötning. Eksem är på inget sätt livshotande eller smittsamt, men ändå har det stor påverkan på familjens vardag på grund av alla spekulationer det för med sig över sådant som mat, tvättmedel, rengöringsprodukter etc. Oftast är behandlingen feta krämer, men faktiskt är det inte bara fett utan fukt huden behöver.
En av Danmarks ledande hudläkare, Uffe Gjede, rekommenderar Beauté Pacifique`s bodylotion till torr hud med djupverkande A-vitamin. Den tar bort klådan på en gång och så binder den 20% mer vatten i huden än andra lotions. I motsats till andra vanliga krämer som avdunstar på huden efter 20 -30 minuter binder Beauté Pacifiques bodylotion för torr hud fukten i huden i 24 timmar. Den verkar också starkt lindrande mot solsveda och irriterad hud.

Antirynkbehandling mot eksem

Uffe Gjede har också gjort överraskande upptäckter med tabletterna LA 40 (Life After 40) som egentligen är ett antirynkpreparat. LA 40:s två viktigaste ingredienser är extrakt från hajbrosk, som är återuppbyggande, och extrakt av Rooibos plantan, vilket verkar som ett naturligt värn mot åldersförändringar. Rooibos stimulerar de elastiska fibrerna i den djupa läderhuden och i genomsnitt ökar den hudens fuktighet med 60%, vilket gör den också ytterst effektiv i behandling mot bl.a eksem, torr hud, psoriasis (ej röd psoriasis ) och "fiskhud".
Rooibos har varit känt i mer än 100 år i Sydafrika där hårt arbetande kvinnor i jordbruket kom på att av te lagat på Rooibosplantan i litervis kunde hålla huden silkesmjuk. Den rekommenderade dosen på 2 tabletter om dagen motsvarar 100 koppar Rooibos te. Genom att kombinera LA 40 och Beauté Pacifiques Bodylotion för torr hud, kommer huden att bli tillförd fukt både inifrån och utifrån, vilket ger ett ännu bättre resultat.

Ormgift mot rynkor
Några av de vanligaste biverkningarna vid ett giftigt ormbett är bl.a kramper, svimning, ökad törst, kväljningar och feber, uppkastningar och muskelförlamning. Inte någon av biverkningarna är något man förknippar med antirynkbehandling. Inte desto mindre har Beauté Pacifique använt sig av Syn-Ake ,som är konstgjort framställt ormgift, i sin nya produkt Line Combat Fluid. Den muskelförlamande effekten är intressant, som liknar botox, får ansiktsmusklerna att slappna av och huden att släta ut sig så att rynkorna förminskas. Med att kombinera Syn-Ake, utvunnen ifrån Acmella plantan, A-vitamin och Beauté Pacifique patenterade ingredienser fås en djupverkande silkesmjukt resultat under loppet av några få dagar.

Om Beauté Pacifique
Beauté Pacifique blev grundat 1997 och utvecklat av dotterföretaget Cortex Technology, som framställer och utvecklar avancerad mätutrustning att användas i forskningen inom hudsjukdomar världen över. Med bakgrund av den vetskapen och erfarenheter av huden skapades Beauté Pacifique.
Beauté Pacifique-serien omfattar 35 produkter inom kategorin derma-kosmetik. Derma-kosmetika är skönhetsvård som alltid uppfyller kosmetikadirektiven, men som effektmässigt ligger nära gränsen mellan kosmetika och läkemedel.
Produkterna innehållande A-vitamin, reducerar åldersförändringarna, solskador och rynkor.
A-vitamin produkten Crème Mètamorphique är den enda produkten på marknaden som bevisligen kan tränga in i hudens djupare lager. Efter bara 5 dagars behandling kan man redan se en reduktion av rynkorna, både med blotta ögat och med ultraljudsscanning.
Produkterna kan kombineras så att de passar till både den unga och mogna huden.

Beauté Pacifique
Gratis hudanalys i Centro Idea, Mijas
Kom och få din hud testad med ultraljudsscanner av professionella personer från Beauté Pacifque. Det sker mandagen den 17, tisdagen den 18 och onsdagen den 19 maj klockan 10.00 -16.00. Beställ tid på tel 952 58 43 13 eller titta in.
www.beautepacifique.dk

Av Beauté Pacifique

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.