Ännu en glad användare av VacuMed – berättar sin historia

Ännu en glad användare av VacuMed - berättar sin historia

Jesper Olsen var här på semester över julen och vintern 2010, och stiftade då bekantskap med kiropraktorn Mogens Dahl från Kiropraktisk klinik i Fuengirola.

”Jag vill börja med en liten bakgrundshistoria om mitt liv.
2004 hade jag oturen att få en knäskada. Skadan krävde ett kirurgiskt ingrepp och jag hade oturen att få en stafylokockinfektion, som utvecklade sig till en lång sjukhusvistelse och ett långt sjukdomsförlopp.
Därefter blev mitt knä aldrig som det hade varit, sträckeffekten saknar 12 grader och böjeffekten ligger på 110 grader – dvs. att det inte kan stäckas helt och inte heller böjas helt. Det har resulterat i att den största av lårets muskler har krympt till nästan ingenting och att ben och knä är instabilt.
Under julsemestern hade jag kontakt med kiropraktorn Mogens Dahl, som berättade om den här nya vakuummaskinen som han hade köpt in till sin kiropraktorklinik i Fuengirola. Den skulle kunna lindra dålig blodcirkulation, reumatiska problem, etc.
Under de senaste sex åren har jag testat en rad prövade och oprövade behandlingar, då den dagliga smärtan har haft stor inverkan på mitt liv och jag därför har velat testa allt som funnits på marknaden. Det är verkligen inte allt som har gett effekt – några har till och med haft negativ effekt, så det var definitivt inte utan skepsis som jag som jag provade detta rör med sug i.
Efter ett program på 12 behandlingar (två gånger per vecka) fick min skepsis ge sig. Redan efter den första behandlingen var det någonting som hände i nedre delen av min kropp.

När jag var färdig efter den första halvtimmen (tid för en behandling), stack det i mitt ben, lite som när benet sover eller som när man ligger fel på det. Samtidigt spreds värme till foten, någonting som jag inte känt på flera år.
Under de kommande behandlingarna upplevde jag nästan samma sak, skillnaden var att känslan och värmen blev starkare i fot och underben och smärtan minskade. Huruvida detta berodde på blodcirkulationen eller om det var psykiskt, det får förbli osagt. Jag var dock fortfarande skeptisk till denna typ av behandling, efter som jag inte riktigt viste om effekten skulle vara bestående, och jag tror, att det är många, som inte törs eller inte vill befatta sig med någonting sådant just för att de helt enkelt inte känner till effekten på lång sikt. Jag måste dock erkänna, att jag efter 12 behandlingar hos Mogens Dahl, helt har överlämnat mig själv till VacuMed – röret. Jag har fått tillbaka känseln och värmen i foten, mina muskler och leder känns mycket bättre ”smörjda”, jag sover bättre, det är inte så mycket ”myror” i benet om nätterna, och sist men absolut inte minst, mina dagliga, starka smärtor har blivit mycket mindre. Jag tror på långsiktig effekt, men kommer i alla fall fortsätta med en behandling av röret av och till.
Avslutningsvis måste det sägas, att hos Mogens Dahl har hela förloppet varit mycket professionellt, och man känner verkligen att man är i trygga händer samt att det ges tid till en som patient.
För mer information och VacuMed, ring till kiropraktorkliniken i Fuengirola på tel: 952 46 41 37
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.