Denna månads artikel handlar om optimering med hjälp av mjukvaran MYPCTuneUp, som automatiskt optimerar din PC.

Vad kan MYPCTuneUP 2010 egentligen göra för dig?
MYPCTuneUP 2010 är ett litet men genialt program för att rätta till fel på din PC. Programmet undersöker bl.a. din PC:s ”registreringsdatabas” och hittar misslyckade programinstallationer, defekta avinstallationer och skadade drivrar. Du kan också göra starten av din PC mycket snabbare genom att välja vilka program som ska startas automatiskt när du sätter på din PC.

Vi kommer nu gå igenom några av de saker som MYPCTuneUP 2010 kan hjälpa dig med:
MYPCTuneUP använder den mest avancerade teknologin som finns för att analysera PC-fel och för att öka hastigheten på din långsamma PC. MYPCTuneUP söker, hittar och tar bort alla fel i din registerdatabas.

Det kan bland annat handla om misslyckade installationer, icke existerande program och delade DLL-filer, och samtidigt optimerar den också starthastigheten på datorn.

Ogiltiga sökvägar
Oanvändbara filnamn
Gamla programinstallationer
Ogiltiga teckensnitt
Ogiltiga filassociationer
Ogiltiga Lägg till/ ta bort program
Tomma avinstallerade filer
Tomma registernycklar
Oanvända hjälpfiler

MYPCTuneUp 2010 gör för säkerhets skull självklart alltid en backup av din registrerings-databas innan programmet börjar städningen och optimeringsprocessen.

MySecurityCenter rekommenderar att du låter MYPCTuneUp 2010 automatiskt scanna din PC minst en gång i veckan. Detta kan naturligtvis programmeras direkt under inställningar i programmet så att scanningen alltid sätt igång automatiskt när din PC är på.

MYPCTuneUp 2010 ingår i ett verktyg som kan styra vilka program du vill ska starta med Windows för att minimera starttiden på din PC.

Vi har i samarbete med En Sueco tagit fram ett speciellt En Sueco-erbjudande som du kan se i vår annons här i tidningen.
Vi hoppas att du vill prova detta program, då vi är säkra på att det kommer att hjälpa dig med att bevara din PC. Vår skandinaviska support är alltid redo om du har ytterligare frågor kring programmet.

Av Rune och Kim, MySecurityCenter

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.