HOT – julklappsinspiration: Rolig spansk smyckedesign

HOT – julklappsinspiration: Rolig spansk smyckedesign

 

Julen står för dörren och att hitta julklappar är som alltid månadens utmaning. Om du letar efter den perfekta julklappen till en kvinna, som har allt, erbjuder den spanska smyckefirman El Jardín de Lulaila, söta och annorlunda julklappar.

Kollektionen Faubourg består av armband, nyckelringar och halsband i läder, smyckat med pärlor och stenar.

Designen är enkel och annorlunda och vänder sig till alla slags kvinnor.

Särskilt kollektionen Las Petite Lu är i en klass för sig med sina halsband som består av små handmålade dockor i många färger. Halsbanden kan också användas som broscher. Utöver de två nämnda kollektionerna har El Jardín de Lulaila också på handväskor, örhängen, hårsmycken, hattar och mycket mer.


Varje enskilt smycke har en personlig touch, och det finnsinte två likadana, och alla är designade och skapade av smyckedesignern Marta Ortiz de Zárate, som också är en av ägarna av El Jardín de Lulaila.

Smyckena kostar från ca 25 euro och kan beställas via företagets hemsida: http://laboutiquedeljardindelulaila.bigcartel.com.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.