Qué pasó? december 2010

Qué pasó? december 2010

SWEA:s mässa blev återigen en jättemässa

Christina Bergstén och Olle Westerling från Swedbank bköd på sherry och trevliga samtal.

SWEA Marbella valde återigen i år att kalla sin mässa för minimässa, även om den från allra första början har varit en jätte succé.
Den 16 november kunde de gott och väl 40 utställarna – företag, skola och kyrka – vara med och visa sina varor och tjänster och prata med de omkring 500 besökare under de fyra timmarna som mässan hölls, i Centro Forestal Sueco i Marbella.

Stort tack till SWEA för ett mycket lyckat arrangemang!

SWEA Marbellas ordförande hälsar de många utställarna välkomna.

Frisör Peter Carlsson, ägare av Corte Casals, fick med anledning av dagen hjälp av Maria Weijdling.

Tandläkaren Peter Broberg från Nordic Dental Centre lottade ut gratis undersökningar och tandvård.

Olaf Medina-Montoya Hellgren (t.h.) och Jan Tuma från advokatfirman Wallin & Partners ger goda råd till en besökare.

Pernilla Gavrell hade bakat tusentals småkakor, som hon gav bort i fina påsar. Små exempel på Restaurante El Castillos läckerheter.

Bo Wennertorp från Global Accounting fanns också på plats

Bia Nyman, rektor på Svenska Skolan i Marbella, njuter av en pintxo, medan En Suecos Ola Mähl avundsjukt ser på.

Tina Broberg från La Clinica med Kjell Sporrong från Astracán.

En Suecos Ola Mähl, Mugge Fisher och Jette Christiansen poserar här med några av de baskiska pintxos.

Triple A evenemang på Villa Tiberio
Söndagen den 24 oktober var en viktig dag för många katter, hundar, åsnor och andra djur, som lever under dåliga förhållanden på kusten. Välgören-hetsorganisationen Triple A hade bjudit in till en härlig afton på restaurang Villa Tiberio i Marbella för att samla in pengar till djuren, och gästerna var många. Utöver Villa Tiberio själva och många andra verksamheter på kusten, sponsrades kvällen av Trä & Sten, samt modebutiken Nina B, som fulländade kvällen med en stor modeshow, där alla vinterns nyheter visades. Gästerna kunde dessutom köpa lotter för 10 euro styck, varav hela beloppet oavkortat gick till Triple A:s välgörenhetsarbete. Enligt Susanna från Triple A var kvällen en stor succé, och hela 9 000 euros samlades in under kvällens lopp. Nina Brodin, föreståndare för Nina B, är väldigt aktiv när det gäller arrangemang till fördel för herrelösa djur på kusten, och hon gladde sig åt att även denna gång kunna vara med och underhålla de många gästerna med en spektakulär modeshow, och att samla in så mycket pengar som möjligt åt Triple A, så att de kan fortsätta med sitt arbete även i framtiden.

För ytterligare information om Triple A, se: www.aaahelps.com.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.