Kampen mot hudbristningar och ärr

Kampen mot hudbristningar och ärr

Den 9, 10 och 11 november kan du träffa experter från Beauté Pacifiques hos Vitamina i Centro Idea. Hos dem kan du få en gratis hudanalys samt få förklarat för dig hur du bör vårda din hud. Företagets professionella medarbetare gör hudtester med ultraljudsscanning och ger dig rådgivning kring behandling av t ex solskador.
Beauté Pacifique är duktiga på att utveckla deras hudvårdsprodukter och lanserar nyheter som motsvarar kundernas behov. Deras senaste produkt är Scars & Stripes.
En hudbristning här och ett ärr där. Det är många kvinnors och mäns fasa. Som tur är kan de föga omtyckta och dessvärre även mycket synliga, fysiska märkena ofta täckas med kläder. Dock är det få av oss som tycker om att sitta helt påklädda på stranden på sommaren.

Det är orsaken till att Beauté Pacifique nu utmanar våra märken och ärr med den helt nya reparationskrämen Scars & Stripes.
De flesta gravida känner till dem. Många kroppsbyggare har råkat ut för dem och en hel del tonåringar med växtvärk kan skriva upp dem på hatlistan över saker som de är missnöjda med när de gäller deras kroppar. Det handlar naturligtvis om de släta och ljusa randiga ärren som uppstår i huden när den sträcks mer än vad dess elasticitet klarar av. Vi ser dem lysa i mörkret när vi står framför spegeln.

”Det är ju inte bara vår huds välbefinnande som betyder någonting för oss. Det har också viktigt för att vår hud ser sund och frisk ut. Så det spelar egentligen ingen roll för oss om vi kan dölja märkena med kläder – det är vetskapen om att de är där som vi går runt med hela tiden. För många blir märkena så hämmande att hudbristningarna och ärren blir en avgörande faktor för hur vi klär oss”, säger Flemming K. Christensen, chef, Beauté Pacifique.

Läker skador
Det kan man naturligtvis inte leva med i en verksamhet som Beauté Pacifique, vars eviga mission är att hjälpa människor som drömmer om bättre hud. Därför har kundens önskan nu tappats upp på tub och fått namnet Scars & Stripes. Denna speciella återskapande kräm arbetar på djupet i huden genom fyra verksamma ämnen, som var och en på sitt sätt förebygger och reducerar rodnader samt normaliserar den strukturförändring som synliggör hudbristningar.
”Det som är speciellt med Scars & Stripes är att krämen motverkar hudbristningar och gör samtidigt huden mer elastisk och underlättar läkning av sår. De verksamma ämnena har en enastående förmåga att läka skador i huden – även återupprätta struktur och utseende av hudbristningar och ärr generellt”, förklarar Flemming K. Christensen.

Angrip innan märkena uppstår
Som alltid gäller det att om vår hud är välvårdad och stark så kan den lättare klara av och motstå vardagens påverkan och belastningar. Därför är det en bra idé att skydda sig mot hudbristningar och ärr redan innan de uppstår. Det är här som Scars & Stripes kommer in i bilden. Krämen kan nämligen användas i förebyggande syfte samt som behandling av redan existerande hudbristningar och ärr.
”För att uppnå bästa möjliga resultat är det viktigt att börja med behandlingen så tidigt som möjligt. Men även hudbristningar och ärr som man har haft i många år kan förbättras”, säger Flemming K. Christensen.

Beställ tid för en gratis ultraljudsscanning och hudanalys hos Vitamina i Centro Idea, Mijas på tel. 952 58 43 13.

Hudbristningar
Hudbristningar uppstår när huden spänns ut och stäcks för mycket så att den naturliga elasticiteten inte räcker till och huden skadas. Hudbristningar uppstår speciellt under graviditet samt vid snabb tillväxt såsom hos tonåringar och kroppsbyggare.

Ärr
När huden ska bli hel och fin igen efter ett sår så finns det alltid en viss risk att ett ärr bildas. Hur stor risken för detta är beror på flera saker:
– Den individuella tendensen till ärrbildning.
– Om såret är utsatt för sträckning och tryck under läkningstiden.
– Om huden vid huden runtomkring såret har normal blodtillförsel.
– Om huden är tålig och välvårdad genom bra hudvård.

Av Vitamina, Centro Idea

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.