Magiska droppar, som din hud önskar sig till jul

Magiska droppar, som din hud önskar sig till jul

Exuviance lanserar två nya effektiva problemlösare – och kosmetologen Angela Cervin i Centro Belleza, Centro Idea kan nu presentera alla de tre fantastiska serumen som kombinerar den nyaste forskningen med dokumenterade effektiva växtextrakt. Resultatet är en komplett hudvård.

”Serum från Exuviance är en rikt-igt bra lösning när den dagliga hudvården bör vara ännu bättre. Många har redan upptäckt vad Exuviance Vespera Bionic Serum kan göra för huden. Nu kan vi erbjuda ett ännu mer målinriktad behandling för hud som har förlorat sin fyllighet och spänst, eller som har ojämn pigmentering på grund av UV-strålar, hormoner eller ålder”, säger Angela och presenterar de två nya tillskotten:
Collagen Triple Boost Serum stärker hudens naturliga kollagen i alla lager. Det ger ett utseende av mer ”lyft” och markant fastare hud, återskapar och maximerar den ungdomliga hudens volym och kollagennivåer. Det sker på tre olika sätt; ersätter förlorat kollagen genom att stimulera nybildande, stärker, berikar och bygger upp stödväven som omger kollagenet, förhindrar nedbrytningen av existerande kollagen.

Aminosyror, peptider och NeoGlukosamin™ arbetar tillsammans till att fylla ut huden naturligt och stärka den stödjande väv som omger kollagenet. Växtextrakt från gardenia stimulerar kollagensyntesen och blockerar de enzymer som verkar nedbryt-ande på kollagenet.

OptiLight Essential 6 Serum är en koncentrerad lösning till hyperpigmenterad hud. Den leder till en optimal utjämning av hudtonen och ger en klarare hud med mer lyster. Hjälper till att bleka, jämna ut och minimera hyperpigmenterade områden och mörka fläckar. Reducerar, melanins intensitet, bleker existerande mörka fläckar och hjälper till att förhindra att det skapas nya pigmentfläckar.

NeoGlukosamin™ exfolierar och bleker befintliga mörka fläckar samt reducerar tyrosinase aktiviteten med hjälp av bland annat lakritsextrakt och en blandning av sju bergsväxter (malva, pepparmynta, primula, vanlig daggkåpa, medicinsk ärenpris, citronmeliss och rölleka).

För optimalt resultat används samtliga serum under dag- och nattkräm.

Upplev de nya serumen hos Centro Belleza i Centro Idea – 952 46 40 56.

Av Centro Belleza

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.