Ansiktslyftning – nu på tub

Ansiktslyftning - nu på tub

Ålderstecken som torr hud, rynkor och hängande ögonlock är det inte många som tycker är tilltalande. Varken kvinnor eller män. Som tur är finns det sätt att begränsa dessa mindre charmerande ålderstecken. Lösningen heter GELCOAT-C Dry Air Comfort och är en av Beautè Pacifiques nyare produkter. GELCOAT-C innehåller Vitamin C, som stabiliserar fuktinnehåll-et på och i huden och främjar återskapandet av förlorad struktur. Utöver det innehåller gelén bland annat Pyrrolidone Carboxylic Acid (PCA), som används i två olika molekylära förbindelser, som är mycket effektiva fuktbindare med ämnen för en förhållandevis snabb ökning av fuktmängden, och till att den förhöjda fuktnivån bevaras under flera timmar. Därför är produkten perfekt om man ofta befinner sig i lokaler med luftkonditionering. Ytterligare boostar geléns kombination av aktiva ingredienser överhuden, så att du får ett friskt och jämt utseende.

Hur fungerar GELCOAT-C?
Huden består huvudsakligen av två lager sammanhängande hud, överhuden och läderhuden. Läderhuden kan ses som ett töjbart, elastiskt, inre fiberskelett, som fungerar som ett fuktlager. Överhuden är mer stel och kan endast uppnå samma elasticitet och mjukhet om det råder rätt förhållandena mellan fukt och fettämnen. Därför är det lika viktigt att vårda både läderhuden och överhuden. Den pergament-aktiga överhuden är det tunn-aste lagret och även det mest utsatta lagret, som fungerar som en sköld mot omvärlden och är en barriär för vind och väder. Därför är det nödvänd-igt med rätt vård, speciellt när du här i Spanien vistas mycket i solen, då UV-strålar bryter ned hudens naturliga fukt- och fettämnesbalans.

Genom användning av GELCOAT-C ett par gånger dagligen är det möjligt att bevara det friska och välvård-ade utseendet hela dagen, då
du återfuktar huden från det yttersta till det innersta. Produkten verkar även som en perfekt förseglare av fukt efter användning av Super Potent Anti-Age dagkräm.
Beautè Pacifique strävar hela tiden efter att utveckla och förbättra deras produkter och spännande, effektiva nyheter kommer ofta – det senaste tillskottet i serien är GELCOAT-C Dry Air Comfort.

I år är det återigen möjligt att träffa experter från Beautè Pacifique. Det äger rum när Vitamina slår upp dörrarna till en gratis hudanalys och ett samtal om hur du bör vårda din hud, 16, 17 och 18 april mellan kl. 10.00 – 16.00. Företagets professionella team testar huden med ultraljudsscanning och ger tips om behandling av t ex solskador.
Boka tid till en gratis ultraljudsscanning och hudanalys hos Vitamina i Centro Idea, Mijas på tel: 952 58 43 13.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.