Slut med kladdiga fingrar och gula handflator

Slut med kladdiga fingrar och gula handflator

Skönhetssalongen Centro Belleza i Centro Idea återlanserar Natural Mineral Foundation från Youngblood. I salongen kan då få råd och vägledning om hur du hittar den foundation som är rätt för just din hud.

Vad är det som är så speciellt med Youngblood Mineral Cosmetics?
”Natural Mineral Foundation från Youngblood är ett måste i varje make-up väska – den är lätt och silkeslen och fungerar som foundation, concealer och puder. Den innehåller varken konserveringsmedel, parfym, olja eller talk och är därför perfekt för alla hudtyper”, förklarar den svenska kosmetologen Angela Cervin.

Varför är en mineralfoundation bättre än en traditionell foundation?
”I verkligheten handlar det nog mer om vad Youngblood innehåller. En äkta mineralfoundation, som Youngblood, består av endast de finaste mineralerna. Dessa mineraler utmärker sig inte bara genom att vara mycket koncentre-rade (och därav dryga), vilket ger ett mycket naturligt resultat, mineralerna har dessutom en lugnande och läkande effekt på huden,
eftersom formeln varken innehåller vax, mineraliska oljor eller främmande tillsatsämnen. Huden kan andas fritt liksom att porerna inte täpps till, vilket är en extra fördel för kvinnor med fet hud. Just på grund av den lugnande effekten passar en mineralfoundation även perfekt för känslig hud och den kan användas direkt efter en kosmetisk behandling, som t ex en peeling.
Mineralerna utgör samtidigt ett fysiskt UV-skydd. Ett tunt lager motsvarar ca en faktor 15, vilket är aktuellt, när man som här, befinner sig mycket i solgen”, säger Angela.
Bäst resultat uppnås om man använder en Kabukiborste. Det är en borste tillverkad av endast gethår. Genom att hälla den önskade mängden foundation i locken och därefter ”dutta” borsten i det, sprids foundationen i borstens hår och kan enkelt applicerad, utan att det uppstår fläckar eller andra oönskade ojämnheter.

Både Natural Mineral Foundation och Kabukiborstarna finns att köpa hos Centro Belleza i Centro Idea.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.