Sunt hår – även i sommarvärmen

Sunt hår - även i sommarvärmen

Sol, värme, salt- och klorvatten får ofta håret att se slitet och tråkigt ut under den långa spanska sommaren. Frisörsalongen Petro i Fuengirola kan hjälpa till med alla former av hårvård både före och under sommaren, utan att det behöver kosta en förmögenhet.

Skandinaver med ljust hår är den grupp av människor som är mest utsatta under sommaren. Klorvattnet kan göra håret grönt samt sol och saltvatten torkar ut håret, så att det ser matt och livlöst ut samtidigt som topparna klyver sig.
Som tur är finns det en lång rad hårvårdsprodukter som kan hjälpa även det ljusaste håret att behålla hårets vitalitet hela sommaren. Naturligtvis har inte alla hårtyper samma behov och därför finns det många olika lösningar. Hos frisörsalongen Petro erbjuds bl.a. förebyggande behandlingar samt en mängd hårvårdsprodukter som man kan använda hemma. Behandlingarna är alltid baserade på en grundlig analys av kundens hår.

Hur ofta hör man inte kvinnor säga att de är så trötta på deras livlösa hår och önskar att de kunde ha fint och starkt hår hela året om? Faktiskt så behövs det inte så mycket för det. Hårvårdsprodukterna från Redken, Sebastian och Kérastase har utvecklat som passar till alla hårtyper. Även om man kan köpa dessa produkter i vanliga butiken så börjar alltid den bästa behandlingen hos frisören. Här används först ett Chemistry System, som består av en hög koncentration av t ex proteiner, som hjälper håret att återfå sin vitalitet. Det finns ett Chemistry System för varje hårtyp och för att kunna hitta det rätta systemet genomförs en individuell analys av håret.

Många vanliga hårvårdsprodukter innehåll-er ingredienser som förhindrar håret att ta upp näringsämnen. Därför är det viktigt att man använder både schampo, balsam och hårmask från samma märke. Det duger inte att kombinera en hårvårdsprodukt från dagligvaru-butiken med en från Redken, Sebastian och Kérastase. Produkten från dagligvarubutiken kan nämligen innehålla ingredienser som förhindrar håret att uppta näringsämnena som är nödvändiga för att kunna få ett hälsosamt hår.

En bra behandling består alltid av att reparera, återuppbygga och förebygga. Oavsett om man är naturligt blond eller blekt, så finns det alltid en lösning. Även brunetter, som ofta på sommaren kan få en orange ton i håren, kan dra en suck av lättnad, för både Redken, Sebastian och Kérastase har ett antal hårvårdsprodukter som förebygger denna färgförändring, samtidigt som håret behåller sin vitalitet.

Redken, Sebastian och Kérastase erbjuder flera olika serier för hemmabruk. Se det stora urvalet hos frisörsalongen Petro, vid Feria-
platsen i Fuengirola.

Ring till frisörsalongen Petro på: 952 467 130 eller besök: www.petropeluqueros.com.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.