Upp till kamp mot akne

De flesta av oss får vid en eller annan tidspunkt i tonåren akne, men många upplever problem med blemmor betydligt längre tid än så.
Hormonerna orsakar överproduktion av talg och det kan orsaka akne. Men det finns hjälp att få hos Centro Belleza i Centro Idea. Där har Angela Cervin stor framgång med behandling av aknedrabbad hy.
”Exuviance har produkter som verkligen kan hjälpa mot dina akneproblem. Var uppmärksam på att det under de första dagarna kan uppstå en negativ effekt när du använder produkten. Det beror på att Exuviance även rengör på djupet. Den akne som du skulle fått under den närmaste tiden kan bryta ut redan under loppet av den första veckan. Därefter blir din hud emellertid bara bättre och bättre. Den kommer att stråla!”, berättar Angela. För att uppnå bäst resultat rekommenderar hon att man kombinerar djuprengörande ansiktsbehandlingar hos Centro Belleza med dagligt användande av de rätta Exuvianceprodukterna i hemmet.
”Om du har akne och använder makeup så är det viktigt att du inte använder en makeup som täpper till porerna, då förvärras aknen. Men genom att använda makeup från Exuviance undviker du problemet, då denna speciella makeup låter syre tränga igenom”.

Exuviance akneprogram:

Morgon:
Täck med ett tunt lager Day Fluid.
Antingen för blandad eller känslig hy.

Kväll:
Evening Restorative Complex (2 %
laktobionisk syra, 6 % glukonolaktone)

Morgon och kväll:
1.Tvätta med Clarifying Facial Cleanser.
2.Applicera Clarifying Solution med vatten. Låt det torka.
3.Smörj ett tunt lager Blemish Treatment Gel på akne och orenheter.

Före
”Jag har haft akne i många år. Har provat otaliga hudvårdsserier utan resultat. Tetracyklin och andra preparat har endast haft en kortvarig verkan”.

Efter
”Så hittade jag Exuviance och fick hjälp. Exuviance fungerar verkligen bra och var och en kan se det fantastiska resultatet. Jag är mycket tacksam”.

Av Centro Belleza

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.