Tandreglering ger dig jämnare och finare tänder
IMG 15502
 
Det finns många goda grunder till att utföra tandreglering både för tonåringar och vuxna. Bettfel, trångställda eller vridna tänder etc. När man genomför en tandreglering flyttar man existerande tänder till en mer estetiskt tilltalande position, korrigerar ett bettfel eller förbättrar tändernas funktion. Resultatet är inte minst ett vackrare leende. Vilken metod som passar dig avgörs av dig och din tandläkare efter en första undersökning. I vissa fall kan vi rekommendera en viss behandling. I andra fall finns det flera att välja mellan.
Många människor väljer bort tandreglering på grund av kosmetiska besvär under behandlingen (som den tradtionella rälsen till exempel). Nu kan vi erbjuda en nästan osynlig tandreglering med ”Alineadent”. Behandlingen med ”Alineadent” innebär att tänderna rättas till med hjälp av tunna plastskenor, gjorda på avgjutningar av dina tänder. Dessa skenor ska användas 24 timmar om dagen och bara tas av när du äter, dricker, borstar tänderna och använder tandtråd. Efter cirka två veckor byter man till en ny skena där man gjort små förändringar i syfte att flytta dina tänder bit för bit – tills de nått den position vi vill ha dem i, ett jämt leende! Behandlingen passar enkelt in i dina dagliga vanor, utan krångel eller besvär. Det finns heller inga fästen eller trådar, så oroa dig inte för irritation i munnen. Tänk på att när man har tandställning är det extra viktigt att sköta borstning och allmän rengöring av munnen. Efter avslutat behandling rekommenderar vi alltid att du använder en nattskena för att stabilisera slutresultatet då tänderna har en benägenhet att vilja återta sin ursprungliga position. Du är väldigt välkommen att kontakta oss på Nordic Dental Centre för att boka tid för en konsultation om tandreglering eller om du vill ha mera information.
Soliga hälsningar
Tandläkare Christina Radics, Nordic Dental Centre
Av Tandläkare Christina Radics, Nordic Dental Centre Fuengirola & San Pedro

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.