Parisisk elegans från Sothys hos kosmetolog Nana Norrbom

Parisisk elegans från Sothys hos kosmetolog Nana Norrbom

sothys COMPO Make-up 2013 NEW OK
 
Den franska hudvårdsproducenten Sothys har funnits på marknaden i hela 40 år och fortsätter att hela tiden introducera nya och förbättrade produkter. Denna vår har de lanserat en fantastisk makeup-serie som är elegant och av mycket hög kvalitet – just för att den är producerad som en hudvårdsserie med alla de verksamma ingredienserna som krämerna har.

 
Makeuplinjen är uppbyggd över fyra teman:

  • Hudens teint
  • Hudens utstrålning/glans
  • Fokus på ögonen
  • Vackra läppar
Om vi börjar med huden teint tillverkar Sothys alla deras foundations som om de vore ansiktskrämer som ska återfukta, verka föryngrande på huden och hjälpa den att se vacker och naturlig ut. Ytterligare har det lagts stor vikt vid kampen mot de fria radikalerna som bidrar till åldrandet i vår hud.
Det finns tre olika typer av foundations (hudföryngrande och utjämnande, matt ”babyhud” och fuktgivande med naturlig look) och dessa tillverkas i upp till tolv olika nyanser för att passa alla hudtoner. En del har beige/gyllende hudton medan andra har rosa toner, och med dessa foundations från Sothys kan alla få den perfekta nyansen och täckande effekt för just deras hud.
När huden strålar och har energi ser den frisk och vacker ut. För att skapa denna eftertraktade klara look har Sothys lanserat Trio Iluminador med tre nyanser. Den kan borstas på hela ansiktet eller användas som rouge på kinderna.
Förförande ögon vill alla ha och med de nya användarvänliga ögonprodukterna från Sothys kan detta fås utan besvär. Det är härliga produkter till både ögon och bryn, bl.a. en vattenfast universal-penna som kan användas som både sot, kajal och ögonskugga. Även Sothys mascara, med täckande, formande och förlängande effekt, har blivit mottagen med stående ovationer på den internationella makeup-scenen.
Vackra läppar fås med alla de nya och återfuktande läppstiften som finns i två utgåvor. Ett halvtransparent samt ett mer intensivt och matt stift. Det finns 20 vackra nyanser att välja mellan samt en effektiv baspenna som jämnar ut ytan på läpparna och läpplinjen.
Titta in och se den fina exponeringen med makeup-serien. Testa färger och inspireras till en ny look.
 
Makeup-kurs
Har du och dina väninnor (max fyra personer per gång) lust att gå en makeup-kurs vari ni lär er att använda foundation, hitta de rätta färgerna samt att snyggt sminka ögon och mun? Ring då och boka tid. Det kan vara dagtid eller varför inte kvällstid – innan ni går ut på stan.
Jag ser fram emot att höra ifrån er! Nana Norrbom nås på tel. 610 71 60 48
 
 
pack panneau
 
Ny solserie från Sothys
Sothys har just utvecklat en ny och avancerad solserie för att förebygga solskador. Serien skyddar mot UVA/UVB-strålar, men verkar även mot de infraröda strålarna som tränger ned djupt i cellerna och genererar fria radikaler, som verkar åldrande i vår hud.
Solserien har tagits fram av Sothys duktiga hudspecialister som har skapat sex produkter till att användas både under och efter solning.
Produkterna finns med faktor 20, 30 och en mycket skyddande kräm med spf 50, som är oljefri. Serien är fuktgivande, har anti-åldrande effekt och blir inte vit på huden, inte ens när faktorn är 50.
Utöver de effektiva solkrämerna, som bl.a. innehåller växt- och blomextrakt som har en lugnande effekt på huden och ökar vår melaninproduktion, finns det även en aftersun-kräm till natten. Denna kan användas som nattkräm under sommaren. Nattkrämen är lätt och fungerar även som ansiktsmask.
Har man ljus hud och svårt att bli brun, eller vill man gärna få färg utan att sola, har Sothys introducerat en ny auto-bronzer, som gradvis ger huden en lätt färg när den används under några dagar. Krämen har också fördelen att den aktiverar hudens egna pigment om den används som bodylotion varje dag under ett par veckor innan semestern och det gör att man inte bränner sig så lätt.
Huden påverkas dagligen av solens strålar, även när vi inte ligger och steker i solen. Därför rekommenderas det att man använder solkräm med rätt skydd från omkring 1 april och ända fram till oktober. Om man vill undvika för mycket skador och rynkor i huden är det en bra vana att införa detta råd i sin vardagliga hudvård.
Med denna nya solserie kan den vanliga dagkrämen bytas ut mot solkräm under sommarmånaderna.
 
För mer information om solserien, säker solning och solråd, vänligen kontakta Nana Norrbom på tel. 610 71 60 48.
Av Kosmetolog Nana Norrbom

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.