Enbär – ett naturligt vätskedrivande medel

Enbär – ett naturligt vätskedrivande medel

Dela

Enebaer

Många människor upplever generande vätskeansamlingar i kroppen, så kallat ödem, och det inträffar speciellt om sommaren. Symptomen uppstår när det samlas vätska i vävnaderna, vilket framkallar svullna fötter, ben, händer, armar och svullet ansikte.
För mycket vatten i kroppen kan ge en känsla av obehag som att t ex skor och ringar kan bli för små. Ofta hör ödem samman med inflammationer, allergier, nedsatt funktion i vener och lymfkörtlar, samt nedsatt hjärt- och leverfunktion. Under alla omsändigheter gäller det att reaktivera njurfunktionen.
Produkten ENE-BÆR är ett helt naturligt läkemedel som effektivt kan ta bort överflödiga vätskeansamlingar hos många personer. Den är tillverkad av enbär, som länge använts som ett vätskedrivande medel. Bären stimulerar njurarna till att öka urinproduktionen och hjälper även till att transportera bort överflödig vätskan från svullna vävnader.
Produkten ENE-BÆR har dessutom en positiv effekt på ämnesomsättningen då den rensar ut många slaggämnen som orsakar många av de moderna ämnesomsättningssjukdomarna. Denna effekt kommer av juniperus, ett bitterämne, som har en gynnsam effekt på matsmältningen.
En ENE-BÆR-kur är också lämplig vid kronisk osteoartrit, gikt och vid neurologiska och muskelreumatiska sjukdomar som senskador och myoser.
ENE-BÆR bör aldrig tas under en period längre än sex veckor och der beror på preparatets starka stimulans på njurarnas urinproduktion. Av samma anledning bör preparatet inte tas av gravida eller av människor med sviktande njurfunktion.

ENE-BÆR finns i kapslar och går att köpas hos Vitamina i Centro Idea.
Av Vitamina, Centro Idea

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.