Enbär – ett naturligt vätskedrivande medel

Enbär – ett naturligt vätskedrivande medel

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Enebaer

Många människor upplever generande vätskeansamlingar i kroppen, så kallat ödem, och det inträffar speciellt om sommaren. Symptomen uppstår när det samlas vätska i vävnaderna, vilket framkallar svullna fötter, ben, händer, armar och svullet ansikte.
För mycket vatten i kroppen kan ge en känsla av obehag som att t ex skor och ringar kan bli för små. Ofta hör ödem samman med inflammationer, allergier, nedsatt funktion i vener och lymfkörtlar, samt nedsatt hjärt- och leverfunktion. Under alla omsändigheter gäller det att reaktivera njurfunktionen.
Produkten ENE-BÆR är ett helt naturligt läkemedel som effektivt kan ta bort överflödiga vätskeansamlingar hos många personer. Den är tillverkad av enbär, som länge använts som ett vätskedrivande medel. Bären stimulerar njurarna till att öka urinproduktionen och hjälper även till att transportera bort överflödig vätskan från svullna vävnader.
Produkten ENE-BÆR har dessutom en positiv effekt på ämnesomsättningen då den rensar ut många slaggämnen som orsakar många av de moderna ämnesomsättningssjukdomarna. Denna effekt kommer av juniperus, ett bitterämne, som har en gynnsam effekt på matsmältningen.
En ENE-BÆR-kur är också lämplig vid kronisk osteoartrit, gikt och vid neurologiska och muskelreumatiska sjukdomar som senskador och myoser.
ENE-BÆR bör aldrig tas under en period längre än sex veckor och der beror på preparatets starka stimulans på njurarnas urinproduktion. Av samma anledning bör preparatet inte tas av gravida eller av människor med sviktande njurfunktion.

ENE-BÆR finns i kapslar och går att köpas hos Vitamina i Centro Idea.
Av Vitamina, Centro Idea

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco