Hudföryngrande behandling med Beauty Defect Repair

Hudföryngrande behandling med Beauty Defect Repair

bodydefectrepair

Fokus på och behandlingstekniker mot rynkor och ojämn hy är större än någon denna höst.

De senaste dokumenterade skönhetsbehandlingarna som tar upp kampen mot rynkor är bland annat BDR-behandlingar, som stimulerar cell- och kollagenförnyelsen via dermaroll.
 
Denna behandlingsform är unik i sin effekt. Först och främst sker det en direkt förnyelse av hudens elasticitet och därefter absorberar huden hudvårdsprodukterna mycket snabbare och ända in i de djupare lagren.
Cellförnyelsen i huden stimuleras och cellerna provoceras till att skapa nya hornceller medan det underliggande hudlagret stimuleras på samma sätt, så att hudens tjocklek och struktur förbättras samtidigt som dess transparens minskar.
 
Hos kosmetolog Nana Norrbom tas kampen upp mot rynkor, slapp hud, akneärr, solskador, pigment- och åldersfläckar, stora porer m.m. med BDR.
”Jag upplever mycket bättre resultat med BDR-behandlingarna än jag har upplevt med andra ansiktsbehandlingar”, berättar Nana och fortsätter: ”Beauty Defect Repair-metoden är baserad på en ny teknologi som garanterar en snabbare och väsentligt större genomträngande effekt av kosmetiska ingredienser in i huden. Behandlingen är snäll mot huden samtidigt som den ger en mycket precis och korrekt stimulans av det yttersta hornlagret och hela vägen ned till de djupare hudlagren. Behandlingen skadar inte levande, nya celler i den nedersta delen av epidemis och inte heller blodkärlen. En BDR-behandling, som passar alla hudtyper (även de känsligaste), är mycket behaglig samt avslappnande och efteråt upplevs en stickande känsla i huden. Behandlingen kan göras en gång i veckan eller i månaden, efter behov, men de bästa resultaten uppnås med en behandlingsperiod på 4-6 veckor, speciellt om huden är slapp och har djupare rynkor. Även vid andra hudproblem såsom grova porer, oren hy, akne och psoriasis syns en förbättring efter bara en kort tid. Dessutom är resultaten relativt hållbara”.
 
”Vid injektionsbehandlingar som restylane och botox finns det områden i ansiktet som inte kan nås eller behandlas optimalt och då är en BDR-behandling bättre då det finns många olika behandlingsmunstycken som t ex passar bra till rynkor nära ögonen”, säger Nana Norrbom och förklarar hur behandlingen går till: ”En BDR-behanling, jag erbjuder olika typer, börjar med en vårdande och mineraloljefri rengöring varefter huden förbereds med fukt- och mjölksyra. De yttersta hudlagren öppnas med BDR-metoden och hyaluronserum matas in i huden tillsammans med ett botoxliknande serum som får rynkorna vid de stora musklerna att slappna av. Därefter görs en avslappnande mikro-cirkulerande och pumpande massage. Avslutningsvis läggs tre olika masker på huden, en med kylande, en med fuktgivande och en med återuppbyggande effekt. För ett optimalt resultat rekommenderas det att använda hemvårdsprodukterna under samma period som behandlingarna och gärna även efteråt. Dessa produkter aktiverar cellförnyelsen i huden och får cellerna att arbeta optimalt igen, och en mycket snabb och bra fuktbalans och volym uppnås i huden.”
 
Få fin hy efter sommaren och solandet, och boka en tid till superbra pris under september.
 
För mer information, vänligen ring till Nana Norrbom på tel. 610 716 048.
Av Nana Norrbom

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.