Olivir – Biblisk omtalad växt med starka medicinska egenskaper

Olivir - Biblisk omtalad växt med starka medicinska egenskaper

olivir
De flesta kommer säkert ihåg avsnittet i bibeln som berättar om duvan som kommer till Noah med ett olivblad och därmed tecknet på att Syndaflodens vattenmassor hade avtagit.
I moder tid har man upptäckt ett imponerande hälsorelaterat ämne i olivblad, kallad oleuropein. Det är en iridoid, en klass av kemiska föreningar, som finns i växter. Forskarna har bevisat att oleuropein sänker blodtrycket, främjar blodflödet genom hjärtats artärer, normaliserar hjärtrytmen och verkar förebyggande mot muskelkramper i tarmen.
Omkring 1970 gjordes amerikanska undersökningar som visade att ämnet calcium elenolat, som utvinns ur oleuropein, har en stark dödande effekt på virus, bakterier och parasitiska protozoer. Det nya och spännande är att även herpespatienter kan hjälpas av preparatet. Vidare rekommenderas det vid kroniska trötthetsproblem i samband med virusinfektioner, vid urinvägsinfektioner, samt vid förkylning och influensa. I USA har växtämnet testats under flera år och en dokumenterad stark effekt på hjärt- och kretsloppsproblem har också uppvisats.
 
Olivir
Aktiva ämnen: Oleuropein med innehåll av elenolsyra.
Verkningsmekanism: Elenolsyra verkar dödande på ett stort antal virus, bakterier och parasitiska protozoer. Oleuropein sänker dessutom blodtrycket och främjar blodflödet genom hjärtats artärer och ger en normal hjärtrytm.
Sjukdomar: Herpes, sår, inflammationer, förhöjt blodtryck.
Biverkningar: Inga.
Olivir har bevarat olivbladens fulla medicinska kraft och innehåller 6 procent oleuropeosid.
 
Olivir kan köpas hos Vitamina i Centro Idea.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.