God hälsa kräver god försäkring

God hälsa kräver god försäkring

forsikring
 
Att vara lugn och avslappnad påverkar hela din tillvaro och en faktor som bidrar till välmående är tryggheten som en bra försäkring skänker. Även om det är ekonomisk kris i Spanien prioriterar många att ha en privat sjukvårdsförsäkring och idag har över 10 000 000 personer i Spanien valt att teckna en privat sjukvårdsförsäkring.
 
Möjligheterna är många med en privat försäkring. De flesta väljer att teckna en försäkring som ger bra täckning i Spanien, med tillgång till många privata kliniker, sjukhus, läkare och specialister. Det finns möjlighet att utvidga försäkringen så man också har täckning utanför Spanien.
 
Bor du inte permanent i Spanien och du bor i Fuengirola/Mijas-området kan ett komplement till det blå EU-kortet vara ett sjukvårdskort hos Clínica Alén. Kortet kostar 99 € första året och ger bland annat tillgång till sex gratis läkarbesök. Det finns ingen karenstid och ingen åldersgräns. Sjukvårdskortet kan också tecknas för personer som bor här permanent. Hos Kaas & Kirkemann Försäkringsmäklare kan du få mer information om sjukvårdskortets täckning.
 
Kaas & Kirkemann Försäkringsmäklare, +34 952 47 83 83,
webb: www.kaaskirkemann.net

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.