Balans och välvara i vardagen

Balans och välvara i vardagen

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
saunabrick
 
Hur bekväm är du i dig själv? Är du i fullständig fysisk och mental balans? Hur påverkar miljön runtomkring dig din hälsa? Det finns få saker i livet som gör oss gladare och får oss att må bättre som att ha balans i livet, både fysiskt och mentalt. Just detta kan SaunaBrick hjälpa till med. SaunaBrick dedikerar sin verksamhet till att designa samt skapa utrymmen i hemmet för avkoppling och söker alltid efter lösningar för perfekt harmoni mellan design och komfort. SaunaBrick skapar strukturella lösningar för att skapa utrymmen som källor för hälsa och välbefinnande. Till det har de ett brett utbud produkter och tjänster såsom finska bastur, produkter baserade på hydroterapi som spabad, bubbelpooler och hammam. Dessutom har de lösningar för golvvärme, pelletskaminer, radiatorer och även glaslösningar, såsom inglasningar, för att släppa in det naturliga dagsljuset.
”Vi arbetar för att skapa och designa en tillvaro i ditt hem som har positiva effekter för din hälsa. Idag finns det alldeles för många externa effekter som påverkar hälsan negativt så vårt team tittar på vilka lösningar vi kan skapa för dig för att skapa så mycket positiv energi som möjligt för dig. Vårt mål är välbefinnande. Vårt produktutbud är inriktat på maximal kundtillfredsställdhet och vi är noga med att alla våra produkter uppnår högsta kvalitet, med den senaste tekniken och bästa materialen”, säger Cristina Montes, kundkontakt för SaunaBrick på Costa del Sol.
 
En av SaunaBricks populäraste produkter är utan tvekan den finska bastun, som är en äkta källa till god hälsa. ”Den finska bastun är en unik del hos oss. Bland annat gynnar bastubad den fysiska och mentala balansen då kroppstemperaturen regleras och slaggämnen svettas ut, vilket även rensar ut gifter och föroreningar ur huden. Andra fördelar är aktivering av hjärtfrekvensen, utvidgning av blodkärlen och så har bastubadande även en positiv effekt på kroppens muskelmetabolism. Dessutom skapar den torra värmen terapeutiskt välbefinnande och avslappning som kan hjälpa till vid stress, värk och andra obehag”, förklarar Cristina Montes. Liksom med alla SaunaBricks produkter tillverkas bastun till kunden utefter dennes önskemål, så att den måttanpassas och formas för att passa det utrymme där kunden önskar sin bastu. Det är personalisering från början till slut med anpassade ritningar. SaunaBricks bastur tillverkas av nordiskt trä och bastuaggregaten är högkvalitativa finska, allt för att uppnå den äkta bastukänslan och fördelarna därav. Glas i dörrar och fönster tillverkas av säkerhetsglas och golven är lättrengörliga för bästa hygien.
 
Kontakta SaunaBrick för att höra hur du kan utforma ditt hem för bästa balans och harmoni med kraften av värme, vatten och dagsljus.
 
SaunaBrick,
tel. +34 639 185 187,
webb: http://saunabrick.com/

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco