Helse blodsukker
 

De som kämpar med instabilt blodsocker kan plötsligt uppleva ett stort sug efter sötsaker, ett sug kan nästan kan vara helt omöjligt att motstå. Oavsett hur mycket de försöker stå emot tvingar suget dem att småäta choklad, godis eller kakor, och det drabbar naturligtvis både vikt och figur, men det kan även påverka dem psykiskt under de perioder som det instabila blodsockret är i botten.

Dessvärre är det inte alltid nog med viljestyrka när man kämpar mot sug efter sötsaker, för mycket fet och onyttig mat. Därför har Pharma Nord nu utvecklat en ny produkt som kan hjälpa dig med att får ordning på din instabila blodsockernivå. Bio-Gluco-Control kombinerar Delphinol, ett unikt chilensk maqui-bär som förhindrar utsöndringen av glukos i blodbanan tillsamman med ett patenterat organiskt krom. ChromoPrecide, som för ut glukosen ur blodbanan och in i cellerna.

Fem tips som kan hjälpa dig att minska sötsuget och din energinivå:
1. Ät regelbundet: Tre huvudmåltider och två hälsosamma mellanmål kommer hjälpa till att motverka stora blodsockerfall.
2. Börja aldrig dagen med socker: Många frukostprodukter är sprängfyllda med socker. Välj i stället havregryn, naturell yoghurt och gärna ägg eller någon annan bra proteinkälla.
3. Processade livsmedel innehåller ofta socker: Kom ihåg att kontrollera innehållsförteckningarna på produkterna i matbutiken. Laga egen mat från grunden.
4. Var aktiv: Motion förbättrar insulinkänsligheten, vilket hjälper blodsockret.
5. Färsk frukt, inte juice: Nästan en fjärdedel av det tillsatta sockret i vår kost kommer från läsk och fruktjuice. Håll dig till vatten och ät frukten, så får du också nytta av alla fibrer i den.

Produkten kan köpas hos Vitamina i Centro Idea.

Av Susan Lauritsen, Vitamina

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.