Shoptalk – juni 2016
ST pilates

Pilates & Fitness
Pilates & Fitness är ett tränings- och fitnesscenter specialiserade på undervisning och utförande av pilatesmetoden.
Den främsta fördelen vid övningarna är: ökad flexibilitet, smidighet, balans och koordination, förbättrad och korrigerad kroppshållning, och så förebygger samt rehabiliterar de skador samt tränar alla muskler och definierar figuren.
Pilatesmetoderna baseras på kontroll av kropp och sinne. Principen är att man tränar kroppen från dess center och därifrån ut till alla kroppsdelar. Att kontrollera sin andning för att aktivera varje muskel.
Pilates lämpar sig till alla, både nybörjare av fysisk aktivitet samt dem som vill förbättra sin rörlighet, oavsett ålder.
För att övningarna ska utföras korrekt (bland annat för att undvika skador) är det viktigt att de instrueras samt övervakas av en professionellt utbildad instruktör.
Hos Pilates & Fitness kan man även praktisera andra aktivitets- och rörelseformer; spinning, funktionell träning och TRX. Alla dessa med grund i pilatesmetoden såsom kontroll, rörelse och korrekt utförande av andra discipliner.
Hos Pilates & Fitness får kunderna personlig hjälp och det arbetas med små grupper som gör att det kan ges mer tid till var och en och därmed förbättras kvaliteten och resultatet av träningen.
Pilates & Fitness har en utbildad fysioterapeut för rådgivning til dem som tränar samt som hjälper dem att välja den träningsform som är bäst lämpad för dem för att komma i form och må bättre.
Alla aktiviteter sker under ledning av utbildad och certifierad personal med erfarenhet inom hälsa och fysisk träning.

Du hittar Pilates & Fitness i närheten av Feriaplatsen i Fuengirola.
Tel. 951 399 653 – 608 881 257. Mail: pilatesyfitness@hotmail.es

____

ST fastighetsbyraan

Fastighetsbyrån Marbella tar steget upp på kvalitetsstegen
Gratulationerna överöste Sanna Magnusson, Andreas Ersson och Kent Schanke vid invigningen av Fastighetsbyråns nya kontorslokaler i Centro Plaza, Marbella. Centro Plaza är i sig ingen ny adress för Fastighetsbyrån men kontoret har nu flyttat till ljusa, lättillgängliga lokaler på gatuplan, precis till vänster om, runt knuten från SuperSol.
Kent Schanke är välkänd på kusten, efter sina många år först på Swedbank och sedan som franchisetagare för Fastighetsbyrån Marbella och Estepona tillsammans med Olle Westerling. Sanna Magnusson och Andreas Ersson däremot är nya på kusten och tar nu över delar av franchisetagarskapet över de två kontoren efter Olle Westerling, som gått i pension. Sanna Magnusson och Andreas Ersson har båda mångårig erfarenhet från Fastighetsbyrån och driver även fyra kontor i Sverige.

De tre franchisetagarna ser nu fram emot att tillsammans driva de två kontoren med mycket energi samt den prestige som det starka och tillitsfulla varumärket Fastighetsbyrån står för. Det kommer att arbetas med kvalitetssäkring av produkter, dels för ytterligare differentiering på den spanska bostadsmarknaden, då ju hög kvalitet enligt svenska mått mätt inte är vardag i branschen i Spanien. Samt, men kanske ännu mer, för att överträffa den höga kvalitet som de redan erbjuder sina kunder. Teamet hos Fastighetsbyrån Marbella/Estepona är inte rädda för att höja ribban och förutom högre kvalitetsmål siktar de även på att bredda kundgruppen till att inte bara omfatta svenskar utan även andra nationaliteter, också spanjorer.
Detta bekräftas av Fastighetsbyråns Spanienchef, Daniel Nilsson, som säger Marbella/Estepona-kontorens satsningar vara en del av Fastighetsbyråns projekt för framtiden. Dessutom avslöjar han att det under året står att vänta ytterligare öppningar av kontor i Spanien.

Fastighetsbyrån i Marbella
+34 951 191 000
marbella@fastighetsbyran.se
fastighetsbyran.se/marbella

___

ST clinica

Ny medarbetare hos Clínica Dental Escandinava
Clínica Dental Escandinava har nu nöjet att presentera en ny medarbetare. Caroline Jørgensen blir nämligen tandläkarklinikens nya receptionist och assistent. Efter en mångårig önskan om att arbeta med människor tog Caroline Jørgensen steget ut i nya utmaningar. Tidigare har hon arbetat 18 år i bankvärlden hos Cajamar. De flesta skandinaver på kusten känner också igen henne från åren hos Ruta Solar, senare i Bankinter, som blev skandinavernas bank, och till slut Cajamar, som blev det sista inom bankvärlden för Caroline Jørgensen.
Själv är hon redan ett känt ansikte hos den skandinaviska tandläkarkliniken då Jette Overgaard har varit hennes tandläkare i 30 år. Den nya anställningen har visat sig vara ett lyckat beslut för både kliniken och Caroline Jørgensen själv.

___

ST anitma

Bostad och inredning med skandinavisk touch
Antima är det lilla familjeföretaget med de stora ambitionerna. Efter 30 år som trofasta gäster i Marbella öppnar de nu sitt egna företag i staden, som är så omtyckt av så många.
Antima är specialiserade på försäljning av exklusiva bostäder samt renovering och bostadsinredning. ”Vi älskar Spanien och kommer göra allt för att integrera oss och vi kan se massor av möjligheter i Andalusien”, säger familjen, som också är verksam i Norge, USA och på Sri Lanka.
Bostadshandel, renovering och drift av bostäder, hotell och restauranger är familjens kärnkompetenser. ”Vi går in på djupet med varje enskilt projekt och arbetar alltid i nära samarbete med våra kunder. Och det spelar ingen roll om projektet är stort eller litet”, berättar Sander Brendmoe, som driver kontoret i Marbella, varifrån de nu hjälper nya bostadsägare med att hitta den rätta bostaden och den rätta inredningen.

Besök Antima hos Nordica i Marbella
Avda. del Prada s/n
Telefon: 628 500 989
E-mail: sander@antima.no

___

ST ole optica

Ole Optica gör dig redo för sommaren
Den skandinaviska glasögonbutiken i Nerja bågnar av nya snygga glasögon. Den fina sommarkollektionen har just kommit in och bjuder som alltid på ett stort och snyggt utbud med både glasögon och solglasögon.
”Våra kunder efterfrågar bra produkter till bra priser, så det är givetvis någonting som vi strävar efter att erbjuda. Och så vill folk ha bra service, även efter att de har fått sina nya glasögon. Och det får man här”, lovar Ole Højer, som i över tio år har hjälp skandinaver i Nerja-området med att hitta rätt glasögon. Ole Optica fortsätter med sitt populära 2 x 1 erbjudande även under sommaren. ”Du köper ett par progressiva glasögon som inte är förknippade med några andra rabatter, och får ett par solglasögon med motsvarande kvalitet på glas, gratis, på köpet. Det är ett bra erbjudande som även gäller de senaste modellerna och de bästa glasen”, förklarar den skandinaviska optikern. Ole Optica ligger centrat i västra Nerja, med parkering precis utanför dörren.

Besök Ole Optica i Nerja på: Calle Antonio Ferrándis 23, 29780 Nerja.
För tidsbokning, vänligen ring: 952 528 395.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.