Shoptalk – juli/augusti 2016

Shoptalk - juli/augusti 2016

st lucas fox

Anamaya villas – Känn dig hemma bland elementen
Anamaya finner balansen mellan arkitektur och naturliga element med Anamaya Villas, ett första projekt i sin klass med utsikt över Golfdalen i Nueva Andalucía. Tack vare dalens sluttningar erbjuder varje villa en fantastisk utsikt som sträcker sig från öster till väster längs Marbellas glittrande kustlinje. De fem exklusiva villorna är vackert designade av den kända lokala arkitekten Juan Salvador Shvartzberg, som verkligen lyckats omvandla sin vision om livsstilsperfektion till verklighet.
“Dessa fem villor är en sann njutning åt sinnena“, säger Stephen Lahiri, direktör på Lucas Fox Marbella, med kontor i Urb. Alzambra, som har exklusivitet på försäljningen av villorna, och fortsätter: “Designprincipen är enkel: Att vara ett med naturen och uppfylla behoven för de olika årstiderna, samtidigt som Marbellas unika mikroklimat används till fullo. Alla gemensamma ytor har vacker utsikt och master-sovrummen är omsorgsfullt placerade för att få den absolut bästa utsikten över Golfdalen och mot Medelhavet. Det finns ingenting liknande längs hela kusten. Detta är en unik möjlighet för att få äga en del av Marbellas moderna arv, och priserna börjar från 2,2 miljoner euro.“
Anamaya är ett unikt projekt. Varje villa har en privat entré som leder till en underjordisk parkering med plats för två bilar. Husen är byggda i två plan och är mellan 250-270 m2 med 1 000 m2 tomt, och varje hus har verandor skyddade för solen, trädgård och privat pool. Allting bara fem minuter från lyxiga Puerto Banús.
Kontakt: info@anamayavillas.com / +34 951 319 994

st boconcept

BoConcept öppnar butik i Marbella
I juli öppnar BoConcept och PlusStore en gemensam butik på Den Gyllene Milen i Marbella, vid Oasis Business Center. Båda butikerna erbjuder redan flexibilitet och komfort med ett stort utbud av produkter och märken att välja mellan.
Nyckelfaktorer för den internationella möbelkedjan BoConcept är lika med hög, hantverkmässig kvalitet kombinerat med en funktionell och modern look, som hela
Costa del Sol nu kommer får glädje av. BoConcept har fler än 250 butiker världen över och med kunskap kring design och möbler av hög kvalitet är de mycket stolta över att öppna ytterligare en butik, som kommer att inspirera alla som önskar moderna möbler i sitt hem.
Interesset för möbler med rötter i de skandinaviska designtraditionerna är ökande och BoConcept, som startades 1952, har en tradition att tillverka och designa moderna möbler med respekt för designarvet.
”Vi ser fram emot att hälsa alla designälskare välkoma till vår nya och fantastiska BoConcept- och PlusStore-butik. De första två veckorna efter öppnandet kommer vi att ha olika event, så det är helt klart värt att titta förbi”, säger Susanne Brandt.
Butiken i Marbella kommer blad annat att erbjuda en särskild inredningstjänst med vilken en inredningsarkitekt kan vägleda till optimering av rummet med färger, möbler och tillbehör. Inredningsarkitekten erbjuder dessutom hembesök med möte efteråt i butiken då idéer och 3D-ritningar presenteras.
”Hos PlusStore Marbella hittar man de bästa produkterna från de bästa märkena och bästa designers, och det ger dessutom kunden möjlighet för att skapa, kombinera och designa någonting ganska speciellt i hemmet”, säger Jan Petersen.

PlusStore erbjuder märken som Carl Hansen, Fritz Hansen, Louis Poulsen, Montana, HAY, Hilding Anders, Cane-Line och många fler.
Du hittar BoConcept och PlusStore i Oasis Business Center, Ctra. N-340 km 176, Marbella, Málaga och som alltid på Ctra. de Mijas km 3,5, 29650 Mijas

st marbella living

Breddar sortimentet med Eva Solo
I november 2015 slog Lotta och Dan Lindberg upp dörrarna till sin butik, som lagom till jul erbjöd stilfull design från Georg Jensen Living och konst från Dan Lindberg Artphotography. Och nu breddas sortimentet i linje med att vara just en Art & Design Shop.
Sommarens stora nyhet, och perfekt för alla som gillar praktiska och snygga detaljerna i hemmet eller om man letar efter en gåva, är väl utvalda produkter från märket Eva Solo.
”Butiken utvecklas precis som vi hoppats. Vi är jätteglada över att nu även erbjuda kunderna produkter från Eva Solo med snygg, smart, cool och stilfull design för köksmiljö, mat och dryck. Självklart fortsätter vi med Georg Jensen Living från anrika Georg Jensen, som å sin tur kommer att breddas med bland annat porslin och bestick, samt konst från Dan Lindberg Artphotography, som ju typiskt arbetar med hög precision och exakthet i sina fotografier – och här kommer det ju nya alster och motiv hela tiden”, berättar Lotta Lindberg, som själv är superduktig på snygga presentförpackningar och personliga handgjorda kort, om det är så att det du köper är en gåva.
När det gället fotokonst har Dan Lindberg Artphotography en egen nyhet – nu kan man ge förslag virituellt i kundens rum innan du bestämmer dig. Kontakta butiken för mer information.

Besök butiken på Avda. Manolete, i Edf. Casaño lokal 5-6. Parkera vid Centro Plaza och gå de få metrarna nedför backen och så ligger butiken på vänster sida.
Tel. +34 952 818 875

st cortidea

Cortidea flyttar till nya och större lokaler
Efter mer än 20 år i Centro Idea har Cortidea flyttat 500 meter ned längs Mijas-vägen, till Edificio Cortijo del Agua. Cortideas ägare, Henrik Stæhr Jørgensen, har länge letat efter en större och mer synlig lokal, och när möjligheten kom, med en stor lokal med skyltfönster mot gatan samt plats för en systuga, slog han till. Och nu har de senaste månaderna spenderats med att färdigställa den nya lokalen.
Under alla år som varit har Cortidea specialiserat sig på kvalitetsgardiner, mattor, omklädnad, tapet, mjuka möbler och persienner. Cortideas tanke har alltid varit att leverera stilfulla och attraktiva kvalitetsprodukter, och så är de kända för deras stora utbud av moderna och trendiga märken inom gardin- och inredningsbranschen.
Cortidea passar nu på att tacka för den lojalitet som kunderna visat under alla år i Centro Idea, och Henrik samt hans team ser fram emot att hälsa alla välkomna igen i deras nya, stora samt ljusa lokaler på Mijas-vägen.
Hos Cortidea talas det spanska, engelska, tyska och skandinaviska. Personalen och den goda atmosfären har också följt med i flytten, så du kan förvänta dig samma höga servicenivå som alltid.
Du hittar Cortidea på Ctra. de Mijas, Edif Cortijo del Agua. Öppettider är måndag-fredag kl. 10.00 till 19.00 samt lördag kl. 10.00 till 14.00. Telefon: +34 952 46 12 21. www.cortidea.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.