Tillbaka till bas(isk)
VitaFakta håller en workshop i Benalmádena söndagen den 4 juni kl. 11-16 – och vi ger också föredraget Lyssna och bli klokare.
Vilken miljö ger du dina celler? Vad är en basande och energirik kost? Var finns det? Hur balanserar du kosten? Hur mycket grönt, frukt, kött, ris? Hur vi boostar energi, immunförsvar och minnet. Varför är det bra att mixa och juica? Hur grön mat syresätter kroppen och är superviktig när vi bygger upp kroppen.
Det kommer också att göras flera bra övningar: Andas och känn dig själv.
Lär dig en naturlig och enkel teknik för att syresätta dina celler. Använd din andning för att få kontakt med din kropp, till att kontrollera stress, få mer energi och bättre nattsömn.
Och så ska vi laga mat och dryck – och äta med glädje.
Vi går in i köket och gör goda smoothies i superblenders, färska sallader med årstidens grönsaker, mandelmjölk. Lätta och hälsosamma soppor. Vi juicar med slow spiral juicer, med vilken enzymer och energi bevaras.
Vi ser fram emot att du deltar under denna inspirerande, praktisk och ”välsmakande” dag!
Vi har 12 platser – så principen är först till kvarn. Pris 50 euro
Lorraine: simandlu@hotmail.com, 628 436 903
Pernille: vitafakta@vitafakta.es, 678 253 510

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.