Alevante Restaurant och Beach Bar i Marbella Marina

Alevante Restaurant och Beach Bar i Marbella Marina

Alevante är en elegant och inbjudande restaurang som ligger på första våningen i Real Club Marítimo i hamnen, med en fantastisk utsikt och en härlig atmosfär.
Restaurangen har fått ny ledning, så nu ingår den som en den av den världsberömda Beckett’s Marbella-familjen och kompletterar den fantastiska Marbella Marina.
Med en modern och kreativ meny kan du njuta av läckra maträtter inspirerade av resor i hela världen, från soluppgång till solnedgång. Känd för smak och prestation samt en fantastisk service – restaurangen Alevante gör allt för att ge dig en oförglömlig middag i hamnen.
Dekorationen och utsikten är helt enkelt spektakulär och med livemusik varje söndag är detta absolut ett av de nya ”inne”-ställena och garanterat värt ett besök.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.