Inredning och innovativ design – Upplev de nya kollektionerna hos Roche Bobois, Marbella

Inredning och innovativ design - Upplev de nya kollektionerna hos Roche Bobois, Marbella

Det vilar någonting alldeles speciellt över Roche Bobois i Marbella. Bakom panoramafönstren möts modern design med klassisk, där stil och ”savoir faire” är den essentiella punkten. De olika möbelkollektionerna är helt unika och ofta nyskapande, vilket man kan förvänta sig av en av kustens ledande butiker med modern inredning och kvalitetsmöbler.
 
Är du i behov av nya möbler till ditt hem, nya idéer, en frisk fläkt, lita annorlunda och djärv design? Eller letar du efter en möbel som din nuvarande inredning saknar? Då är Roche Bobois Marbella butiken för dig. Roche Bobois är inte bara möbeldesign, man ska se – det ska röras och kännas. I butiken, som firar 35 år i Marbella, hittas de senaste kollektionerna från Roche Bobois.
 
Roche Bobois presenterar varje år två nya kollektioner – en till våren och den andra till hösten. Dessa kollektioner presenteras vid två stora årliga kongresser i Paris, där representanter från Roche Bobois-butiker i hela världen möts.
 
2018 bjuder på fyllighet, spännande material samt rörelser. Det används keramik och marmor, trä och stål samt järn och glas. Snygga tyger och skinn i design och stil.
Inredningsdetaljer som mattor och småbord är alla speciellt och exklusivt designade och tillverkade för Roche Bobois, med färger och stil som på en och samma gång kombinerar, kompletterar och utmanar inredningen i ditt hem.
 
När det kommer till Roche Bobois finns det ingenting som är skrivet i sten. Design och utveckling är vardag i det internationella företaget. Därför är det viktigt att Roche Bobois 1 200 m2 stora butik alltid är uppdaterad, så att möblerna, utställningen och stämningen kan inspirera och spegla tiden. Roche Bobois har allt och hos dem kan du känna suset och stämningen som gör, och alltid har gjort, Roche Bobois speciellt.
Hos Roche Bobois i Marbella hjälper Cecile Peyrard och hennes team bestående av professionella inredningsarkitekter till med tips och råd.
 
 
Av Norrbom Marketing

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.