Damlunch och mode för Maiti Nepal

Damlunch och mode för Maiti Nepal

I maj hölls en damlunch med modevisning för skapa medvetande samt för att samla in pengar till Maiti Nepal, en välgörenhetsorganisation som arbetar mot människohandel och sexuellt utnyttjande av barn och unga kvinnor i Nepal. Eventet hölls på The View Bar på Centro Plaza och butikerna Gunnels Fashion och Nina B visade sina senaste kollektioner för drygt 120 kvinnor som kommit för att tillsammans stå upp och stötta kvinnor i andra delar av världen som inte haft samma tur i livet som vi här i Europa. Båda butikerna donerade en del av dagens försäljning och även Julie Miles, en smyckedesigner från USA, flög in för att delta med sina smycken och hjälpa insamlingen. Det hölls även en utlottning av fina gåvor donerade från butiker i Nueva Andalucía. DJ Russell stod för musiken.

 
Bland gästerna sågs flera kända ansikten och som kommit för att visa sitt stöd i denna viktiga fråga. Under talet som hölls sågs tårar hos de flesta av gästerna samt förbipasserande. Marianne Steneholm, som vi tidigare träffat i El Sueco, berättade om sitt besök på Maiti Nepals HIV-center för de kvinnor och barn som räddas för sent och alltså drabbas av sjukdomen under sin tid fängslad på bordeller i Indien.
 
Totalt samlades det in strax över 5 500 euro, vilket inkluderar två kvinnor som bestämde sig för ta ett eget sponsorbarn från Maiti Nepal. Pengarna går oavkortat till Maiti Nepal.
Är du intresserad av att ta ett sponsorbarn eller komma på Maiti Nepal välgörenhetsgala på Nikki Beach den 16 juni, är du välkommen att kontakta arrangörerna Marianne eller Madelaine på: mmmaitinepal@gmail.com
Av ES. Foto: David Doro

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.