Midsommar firas med festliga manér i Fuengirola!

Midsommar firas med festliga manér i Fuengirola!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Var ska du fira midsommar? Många som varit med tidigare år håller nog med om att en av de bästa platserna att fira spanska San Juan och samtidigt midsommar med andra nordbor är på strandrestaurangen Carpe Diem, i Fuengirola.

 
Förra året var det över 100 nordbor som firade San Juan på Carpe Diem. I år, liksom föregående år, förväntas firandet blir stort. Det kommer att serveras både mat och dryck på restaurangen, som dagen till ära tänder grillen därifrån det serveras kolgrillat kött, och naturligtvis kommer det också att finnas vegetariska alternativ. Baren håller också öppet och så kommer det att vara livemusik och självklart dans.
När Fuengirola kommun senare skjuter fyrverkerier kan dessa ses från den stora terrassen, liksom att man från terrassen även har fin utsikt över de traditionella San Juan-eldarna som tänds på stränderna.
 
”Midsommar och San Juan på Carpe Diem är öppet för alla. Gästerna är en blandning av åldrar och nationaliteter men mest nordbor och spanjorer. Kvällen har ingen klädkod men tidigare år har de flesta klätt sig lite festligare, och naturligtvis har alla med sig ett riktigt gott midsommarhumör!”, säger Michael Emdenborg, medarrangör av midsommarfesten. Många av er läsare känner säkert igen Michael Emdenborg från AHN, där han är styrelsemedlem, och han passar här på att hälsa att AHN håller stängt hela sommaren, juni-augusti, så midsommarfirandet är ett ypperligt tillfälle för medlemmar att träffas, men naturligtvis är festen öppen för alla.
 
För mer information och om du vill se fler bilder från tidigare år kan du besöka Facebooksidan Fuengirola Event Service samt https://costadelsol0.webnode.es/
 
För att boka din biljett till kvällen skicka ett e-mail till Michael Emdenborg på: solkustobjekt@gmail.com
Av Sara Laine

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco