Stora flyttdagar hos Loft & Roomers

Stora flyttdagar hos Loft & Roomers

”Det har hänt mycket i Marbella under de senaste 6 åren då Loft & Roomers haft butik på Den Gyllene Milen i Marbella”, säger Carl Christensen, chef hos Loft & Roomers. Han fortsätter: ”För 6 år sedan var detta ett riktigt bra läge för butiken. Loft & Roomers var faktiskt första butiken som hyrde in sig på denna adress, men nu är alla intilliggande lokaler helt upptagna. Det är bra för företagslivet men det innebär dessvärre att det är helt omöjligt för både våra kunder och oss själva att parkera utanför butiken, vilket naturligtvis inte är bra. Det innebär också att färre kunder besöker butiken jämfört med tidigare. Utöver det byggs det nu ett hotell bakom Loft & Roomers lokaler, så vi har 3-4 år med byggstök och – damm framför oss. Det är inte direkt optimalt för en möbelbutik.”
 

En möbelmarknad i utveckling

”Vi kan även se att marknaden har förändrats så det är inte längre jättestora butikslokaler som det är behov av i dag”, förklarar Martin Rance, som är försäljnings- och marknadsansvaring hos Loft & Roomers.
 
”Såsom bostadsmarknaden är på Costa del Sol nu, att det säljs många bostäder på projektplan, vill köparna gärna att allting ska vara färdigt när de får tillträde till bostaden. Detta betyder att bostaden ska vara fullt möblerad. Så vårt fokus ligger nu, i mångt och mycket, på att finnas där projekten finns. Av den anledningen har vi även visningslägenheter på flera platser längs kusten, vilket gör att behovet av stora butikslokaler i Marbella inte längre finns i samma utsträckning som förr. Som konsekvens av detta har vi valt att stänga butiken i Marbella”, berättar Carl Christensen.

Designa flyttar in

Köksbutiken Designa, med huvudkontor i Ålborg sedan 1992, kommer nu att finnas på Costa del Sol, närmare bestämt hos Loft & Roomers Mijas. Designa kommer nämligen flytta in där den 1 februari. Så nu kommer man att hitta ett rikt utbud med både möbler samt köks-, bad- och garderobslösningar när man besöker butiken på Mijasvägen.
 
”Det finns en naturlig synergi mellan en köksbutik och en möbelbutik. Designa kommer ofta att vara i kontakt med kunderna innan möbelbutiken, som sedan helt naturligt kommer in i bilden därefter”, berättar Johnny Thomsen från Designa, som ser fram emot att ”flytta in” i Loft & Roomers stora butik på Mijasvägen.
 
Även Loft & Roomers är glada för nyheterna: ”Det är produkter som kompletterar varandra. Designa säljer kök och vi säljer de produkter som du möblerar köket med. Dessutom har Designa även walk-in-closets och badrumslösningar, som även det är någonting som våra kunder efterfrågar. Så vi tycker själva att det är en bra kombination och vi hoppas att kunderna känner att de nu kan få tips och råd kring möbler och inredning samt kök och badrum m.m. i samma butik”, säger Carl Christensen.

Loft & Roomers öppnar ny butik våren 2019

”Vi vill dock fortfarande gärna ha en butik i Marbella, men på en, för oss och våra kunder, mer attraktiv adress, där det finns möjlighet för enkel parkering och leverans av varor. Det har även betydelse att det i själva Marbella tar lång tid att få bygglov. Därför är det mer intressant för oss att söka oss mot t ex Nueva Andalucía eller San Pedro, där det är mer fart i byggandet”, berättar Carl Christensen och tillägger att det gärna ska öppna en ny butik i detta område under våren.
För stunden kan modellerna alltså ses i butiken på Mijasvägen eller på: www.loftroomers.com
Loft & Roomers Mijas har öppet måndag till fredag kl. 10-19 och lördag kl. 10-14.
 
 

Loft & Roomers januarirea från den 8 januari

Under januarirean kan du t ex köpa soffor i både tyg och skinn till minst 25 procents rabatt eller mattor till minst 40 procents rabatt. Utöver det är det 30 procents rabatt på dekorationer, glas, vaser, lampor, dynor m.m. samt hela 80 procents rabatt på sängkläder. Titta in i butiken för att se hela januarirean, som även inkluderar en hel del andra varor.

Loft & Roomers flyttrea i Marbella hela januari

Det finns en bra anledning till att hålla koll på butiken i Marbella under januari för där ska nämligen allt reas ut. Allt ska bort. Ingenting ska finnas kvar på lagret. Det kommer alltså att ges superrabatter på utställningsmodellerna i Marbellabutiken, där även alla dekorationer ska reas ut. Detta betyder att de saker som har utgjort en del av butikens egen interiör nu kan köpas till en spottstyver.

Loft & Roomers lagerrea i Mijas

Den 19 januari håller Loft & Roomers Mijas en lagerrea. Det kommer att finnas jättebra rabatter på varor med defekter samt varor som bara ska ut ur sortimentet. Du kommer att kunna spara helt upp till 90 procent av ursprungspriset, om du är snabb. Och snabb ska man vara för dörrarna till rean hålls öppna kl. 10-18.
Det kommer dessutom att finnas underhållning för de små, musik och korvkiosk.
Loft & Roomers kan även ordna med hemtransport av varor om det skulle vara nödvändigt.
Lagerrean hålls i Loft & Roomers lager, som ligger mitt emot butiken, på andra sidan av Mijasvägen.
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.